- En İyi Cevap
- 26
Virüs koruması olsa bile büyük ihtimalle anlamayacaksanız, "Ben kullanıyorum, virüs yok." diye gezmeyin lütfen.virüs girip girmediğini anlamak için illa virüs koruması olmasına gerek yok
Virüs koruması olsa bile büyük ihtimalle anlamayacaksanız, "Ben kullanıyorum, virüs yok." diye gezmeyin lütfen.virüs girip girmediğini anlamak için illa virüs koruması olmasına gerek yok
Her crack virüs demedim zaten, çoğu öyledir ama.görmedim ama genede her crack virüs diyen insanlar saçmalıyor. gidip gördükelri ilk indir tuşuna basıyolar heralde başka açıklaması yok
az önce açıkladımKoklayarak mı anlıyorsun?
tamam knk en iyi sen biliyorsun ne dersen haklısınvirüs girip girmediğini anlamak için illa virüs koruması olmasına gerek yok
bana hiç denk gelmedi o zaman 7 8 yıldır. bu konuları bilmeyen her insan virüs sanıyor yakın çevremde de var.Her crack virüs demedim zaten, çoğu öyledir ama.
Ben de açıkladım.az önce açıkladım
Çok keyifli videoymuş paylaşım için teşekkürler.Nedenini videoda anlatıyor;
konuşacak bir şey yok o zaman daha fazlaBen de açıkladım.
ben de sıkılıyodum bu seriye başlayım dedimÇok keyifli videoymuş paylaşım için teşekkürler.
yoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içineHer crack virüs demedim zaten, çoğu öyledir ama.