Crackli uygulama kurmayın!

Virüs girmediğini nereden biliyorsun? Virüs, ben buradayım demiyor ya.
gözüme çarpan olmadı. performansımı düşüren olmadı. depolamamı harcayan olmadı. herhangi bir bilgimi kötü amaçlı kullanan olmadı. e bunlar dışında ne yaparsa yapsın artık girdiyse (ki girmedi)

gözüme çarpan olmadı. performansımı düşüren olmadı. depolamamı harcayan olmadı. herhangi bir bilgimi kötü amaçlı kullanan olmadı. e bunlar dışında ne yaparsa yapsın artık girdiyse (ki girmedi)
Gözüne çarpmadan da çalışabilir, her virüs performans düşürmez, her virüs depolamanı harcamaz, bilgini kötü amaçlı kullanıp kullanmadığını bilemezsin.

Gözüne çarpmadan da çalışabilir, her virüs performans düşürmez, her virüs depolamanı harcamaz, bilgini kötü amaçlı kullanıp kullanmadığını bilemezsin.
virüs performans düşürmez mi ? depolama kullanmaz mı ? :D :D :D

onlarca oyunu crackli indirdim bugüne kadar bir kere virüs girmedi, virüs progmraıda kullanmıyorum.
Hocam, yorumdaki çelişki belli. "Crack indiriyorum ama virüs girmedi, bu arada virüs programı kullanmıyorum." 🤔

knk bazı virüsler var arka planda adına holding açsa haberin olmaz

Benim internetim 50Mbps ama sizi yeni anladım :( GTA 5, 5 Saate iniyor.

zaten ben bunları öğrendim ya hayatta torrent yüklemem crack kurmam zaten orijinal kullansan değişik sitelere tıklamazsan antivirüse bile gerek yok Windows defender yeter

Hocam, yorumdaki çelişki belli. "Crack indiriyorum ama virüs girmedi, bu arada virüs programı kullanmıyorum." 🤔
virüs girip girmediğini anlamak için illa virüs koruması olmasına gerek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Nerenle okuyorsun? "her virüs düşürmez, kullanmaz" dedim.
görmedim ama genede her crack virüs diyen insanlar saçmalıyor. gidip gördükelri ilk indir tuşuna basıyolar heralde başka açıklaması yok

Geri