Crackli uygulama kurmayın!

bana hiç denk gelmedi o zaman 7 8 yıldır. bu konuları bilmeyen her insan virüs sanıyor yakın çevremde de var.
1- Antivirüs olsa bile muhtemelen virüs olup olmadığını anlamayacaksın, senin sistemindeki zararlı antivirüslerin veri tabanında yoksa tespit edemez.
2- Depolamanı kullanmamasıyla, performansını düşürmemesiyle anlayamazsın.
3- Belki de denk gelmiştir, fark etmemişsindir.

yoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içine
daha cevap vermiyorum öyle sanmaya devam edebilirsin.

Malware taraması yaparsınız olur biter ne miningmiş arkadaş bilgisayarına mining yapsalar 20 fps alamazsın
knk onlara güvenme sana bi virüs dosyası atayım antivirüs tespit etsin bakalım kabul mu ben sana atam dosyayı sen aç sonra kalanı antivirüs e bırak bakalım nolcak :D

yoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içine
Crack sitelerinin asıl gelir kaynağı etrafa serpiştirdiği sahte "İndir" butonları siteye girenin direkt dikkatini çeker ve sistemin içine ne kadar çok malware adware varsa yükler

Crack'lerden virüsü en son herhalde 7 yaşımda Minecraft indirirken kapmıştım :D

ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi

ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi
aga ne 60 birimmiş be herkesde aynı bahane sanki 200 300tl lik oyunu oynamayan ölüyo sende 60 birime alabildiğin oyunları oyna
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kabül mü ? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,735
Üyeler
192,784
Son üye
cRaig
Geri