Neler Yeni

Crackli uygulama kurmayın!

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Uygunsuz davranış
%99'u hepsi mi oluyor? Okuduğunu yine anlamıyorsun.
okuduğumu anlamayan ***** bir insan olduğumu ve her zaman sizin haklı olduğunuzu söyledim zaten okuduğunu anlamayan sensin bence

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Önceden diyordum technopat ciddi kanal diye adamlar crackli oyun derken lahmacuna dönmüş kfjfnjfsjnfdjf

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
fitgirl repack güvenilirmidir? bu forumda yüksek reaksiyonlu bir arkadaş bana ordan indirmemin bir sıkıntı olmayacağını söylemişti bende ordan indirdim sonra sildim zaten ama şu anda tırstım bi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Orada dalga geçtiğini hepimiz biliyoruz ve sen sonradan bana cevap vermişsin.
aman salla ya ne demişler Bir cahilin hatasını düzeltmeye kalkmayın; sizden nefret edecektir.. -Bir bilgenin hatasını düzeltin; size minnettar kalacaktır.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
fitgirl repack güvenilirmidir? bu forumda yüksek reaksiyonlu bir arkadaş bana ordan indirmemin bir sıkıntı olmayacağını söylemişti bende ordan indirdim sonra sildim zaten ama şu anda tırstım bi
Güvenilir ama oyunu kurana kadar sistemin anasını ağaltıyor o yüzden önermiyorum orayı. Böyle şeyler hakkında destek veremiyorum ban sıkıntısı olduğu için.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Güvenilir ama oyunu kurana kadar sistemin anasını ağaltıyor o yüzden önermiyorum orayı. Böyle şeyler hakkında destek veremiyorum ban sıkıntısı olduğu için.
evet anasını ağlattı gerçektende cyberpunk yüklemiştim 2 defa error verdi ssdnin anası ağladı 500gb yazma oldu bir günde 40 günde 4.6tb ile rekor felan kırdım sanırım nasıl oldu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,821
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom