Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Mc afee virüs programı sınırsız lisans satın alınmış isteyen kullanabilir

Genelde insanlar öyle, virüs kapma endişesi yüzünden kullanıyorlar. Bana şahsen defender yetiyor ama Kaspersky'da virüs taraması haricinde özellikleri de var, mail hesabı ile çalıntı kontrolü, web koruyucu, kredi kartı çalınmaya karşı önlemi, VPN'i falan var, fiyatı da ucuz olunca evet teşvik...
  2. Shyankh

Hayır, birincisi şahsen kul hakkını gözettiğim için crack'in hiçbir türlüsüne yanaşmıyorum, ikincisi de Kaspersky kullanıyorum, yıllığa göre bence aşırı ucuz, verilemeyecek bir ücret değil ve hizmeti de kaliteli.
  3. Shyankh

Anladım hocam, sadece yol uzun ve karmaşık, konunuza dediğim kodu ekleyin, isteyen programı kendi istediği yerden indirsin yönlendirmeler olmadan, rahat hissetsin ve zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, kontrolün kendinde olmadığı izlemine kapılmaması daha sağlıklı olur.
  4. Shyankh

Bu arada güvenmeyenleri linkler, QR'lar ile uğraştırmamak için, daha şeffaf olması için bu kodu kullanmasını isteyebilirsiniz. Abonelik Kodu: 792KYT2HDZVZLVRG Kullanıcı programı kendi indirsin, giriş yapma kısmında zaten bir aboneliğim var seçeneğini seçerek kodu yapıştırsın, böylelikle size...
  5. Shyankh

QR'ın gittiği link bu arkadaşlar, orijinal McAfee sitesi Sitedeki linkler de (Mobil için denedim) apk olarak indirmiyor, Play Store'a yönlendiriyor, yani güvenilebilir. Sadece şahsi olarak içime sinmeyen taraf kendi e postamızı kullanamıyoruz, konu sahibinin hesabına cihaz ekle yöntemi ile...
  6. Shyankh

Kimsenin bu şekilde kullanmak isteyeceğini düşünmüyorum.
  7. Shyankh

Sizin mail hesabınızı kullanmak gerekiyormuş, kendi mailimize alamayacaksak gerek yok. Ben de key falan veriyor sandım. 1742342465 Neden cihazımızı başkasının hesabına kaydedelim ki
  8. Shyankh

E-postanıza böyle bir ileti geldi ne yapardınız? (Farkı Bulun?)

Panik havası yaşatabilecek konu başlığı Oturum açılan E-Posta adresine yazıda değinilmemiş, yani hazır bir kopyala yapıştır text olduğu anlaşılıyor Link buton nesnesinde değil, düz link (Buton halinde de yapılabilirdi ama postu hazırlayanlar linkin içeriğini görebilelim istemiş olabilirler) link...
  9. Shyankh

Malwarebyte istediğiiz dosyaları sildirmeme

Karantinaya aldıysa, karantina listesine git karantinadan çıkar, yoksa da allow list'e girip silinmesini istemediğin dosyaları ekle. 1742161873 Dashboard > Detection History sonrasında sekmeler var zaten, Quarantined Items'dan istediğinin tikini işaretleyip Restore diyebilirsin, diğer şeyler...
  10. Shyankh

Kaspersky 3 cihaz nedir

Aboneliğin 5 cihazlıksa evet, sen onları davet ettiğin zaman aboneliğine dahil olan her şey (Security ve VPN) onlarda da premium olmuş oluyor
  11. Shyankh

Kaspersky 3 cihaz nedir

Arkadaşlarının maillerini gireceksin, arayüzde biraz gezin bulursun, abonelikler sekmesinde aktif aboneliğini seç, kullanıcılar kısmı var, oradan davet et.
  12. Shyankh

Kaspersky 3 cihaz nedir

Satın aldıktan sonra programı indiriyorsun hesabına giriş yapıyorsun, üyeliğin varsa otomatik etkinleşiyor zaten. 3 cihaz mevzusu ise ayrıca telefonda da kullanmak istersen, başka bilgisayarın varsa onda da kullanmak istersen diye.
  13. Shyankh

Malwarebytes Yaşam Boyu 5 Key Çekilişi 🥚

Üzüldüm adınıza ama merak etmeyin, çok bir şey kaçırmış sayılmazsınız, bu premium sürüme dahil olan sadece üstün güvenlik diye bir şey var, başka hiçbir şey yok, ücretsiz sürümden ne farkı var anlayamadım. Tam zamanlı koruma aktif edildi sanırım sadece. 1712081860 Mobil uygulamasını da...
  14. Shyankh

Sonuçlar açıklandı, konu sahibine teşekkürler, kazananlardan biri de benmişim, aldım key'imi.
  15. Shyankh

14 günlük premium'u etkinleştirmiştim, premium olunca skor 1'er 1'er değil, 100'er 100'er artıyor. Güncel rekorum da 7.000.
  16. Shyankh

Çok teşekkürler, şimdiden 4000 skor yapabildim 😀
  17. Shyankh

Malwarebytes'da Kaspersky'daki gibi kayıt defterini tarama, hata giderme, bilgisayardaki olası sorunları ya da güvenlik riski oluşturabilecek ayarları taratma özelliği var mı? Hiçbir şey bulamadım, programda virüs taramasından başka bir tarama ekranı yok ki ya da ben göremedim. 1711616336 Ve...
  18. Shyankh

Hack için takip edilebilecek hangi siteler var

Merhaba arkadaşlar hack hakkında, toollar hakkında, yeni bir açık bulunduğunda bunları gösteren bilgilendiren bildiğiniz siteler var mı
Geri