Hayır, birincisi şahsen kul hakkını gözettiğim için crack'in hiçbir türlüsüne yanaşmıyorum, ikincisi de Kaspersky kullanıyorum, yıllığa göre bence aşırı ucuz, verilemeyecek bir ücret değil ve hizmeti de kaliteli.bu virüs programlarını genelde crack kurmasını bilmeyen kişiler mi kullanıyor merak ediyorum.
benim anlamadığım şu genelde crack indirirken virüs kapma endişesiyle yaşayanlar insanlar var. nasıl indirmesini bilmedikleri için bu tarz olaylarda virüs programı kullanılıyor. sizin sadece ücreti fazla olmadığı için mi teşvik ediyor yani.Hayır, birincisi şahsen kul hakkını gözettiğim için crack'in hiçbir türlüsüne yanaşmıyorum, ikincisi de Kaspersky kullanıyorum, yıllığa göre bence aşırı ucuz, verilemeyecek bir ücret değil ve hizmeti de kaliteli.
Genelde insanlar öyle, virüs kapma endişesi yüzünden kullanıyorlar.benim anlamadığım şu genelde crack indirirken virüs kapma endişesiyle yaşayanlar insanlar var. nasıl indirmesini bilmedikleri için bu tarz olaylarda virüs programı kullanılıyor. sizin sadece ücreti fazla olmadığı için mi teşvik ediyor yani.
tamamdır teşekkürler.Genelde insanlar öyle, virüs kapma endişesi yüzünden kullanıyorlar.
Bana şahsen defender yetiyor ama Kaspersky'da virüs taraması haricinde özellikleri de var, mail hesabı ile çalıntı kontrolü, web koruyucu, kredi kartı çalınmaya karşı önlemi, VPN'i falan var, fiyatı da ucuz olunca evet teşvik ediyor ama şahsen benim için ilk öncelik kul hakkı meseli, eğer birileri bir hizmet sunuyorsa ve ücret talep ediliyorsa ve ben de o hizmeti kullanmak istiyorsam bahane yok, ücretini ödemeliyim, param yetmiyorsa da ücretsizlere yönelmeliyim, hayatımı bütçeme göre dizany etmeliyim, bilgisayar oyunları için de aynı şey geçerli, oyun oynamak zorunda değilim, çok istiyorsam da bir şekilde satın alırım, param yoksa da oynamam yani.