Arama sonuçları: *

1. Splixson

Tıklanılan bağlantıdan tarayıcı verileri çalınabilir mi?

onlar çok önemli değil bahsettiğim; şifreler, kullanıcı adları, kodlar vb.
  2. Splixson

Tıklanılan bağlantıdan tarayıcı verileri çalınabilir mi?

Bir kaç önemli hesabımın açık olduğu tarayıcı üzerinden ne olduğunu bilmediğim bir linke tıkladım. Herhangi bir dowland veya eklenti ekleme olmadı. Sayfa zaten hata verdi, veriler çalınmış mıdır?
  3. Splixson

coinsbee.com güvenilir midir?

kripto ile steam cüzdan kodu almak istiyorum bu siteyi daha önce kullanan varsa yazabilir mi? Malum kripto adamı dürterler
  4. Splixson

Web sitesine e posta ve şifre verdim

https://tradesroom.net/ şu siteye e posta ve şifre verdim ne hesap silebiliyorum ne şifre değiştiriyorum e posta şifremi değiştirdim, 2fa ekledim, telefon numarası ekledim hesabın çalınması veya e postayla ilişkilendirilmiş hesapların çalınması muhtemel midir? siteye verdiğim şifre ana...
  5. Splixson

Bu link nasıl bir şey

yaw ne bileyim sabah sabah korktum (sabahları kafam çalışmıyor) aceleyle konu açtımda linke baktım şimdi yokmuş bişey
  6. Splixson

Bu link nasıl bir şey

Yaw sabah mallığı ile uyandım teleframdsn gelmiş tıkladım video sayfa açılıp kapandı ne olur? 1721106993 https://t.me/c/1689021162/18556
  7. Splixson

Telefon güvenlik taraması

peki, teşekkürler
  8. Splixson

Telefon güvenlik taraması

telefonu telefoncuya verdim ne olur ne olmaz bi tarama yapmak istiyorum casus yazılım veya virüslere karşı bi yönetimi var mı yoksa sıfırlamalı mıyım?
  9. Splixson

Google Konsala Kod yapıştırmak tehlikeli mi

Githubtan alıntı bit koddu
  10. Splixson

Google Konsala Kod yapıştırmak tehlikeli mi

deneme amaçlı bir şey deniyordum konsala kodu yapıştırdığımda sahte şeyler işte erişimi falan alabilir dedi. izin ver dedim yazdım. bişey olur mu? 1715444833 f12 kısmından açılan yerden bahsediyorum
  11. Splixson

Apple icloud izinsiz giriş e-postası

E POSTAYA
  12. Splixson

Apple icloud izinsiz giriş e-postası

aşağıda e-postayı bıraktım direkt şifre değiştirdim, kullanmadığım için hesabı sildim aygıtlar kısmından çıkış yaptım sizce bu nedir
  13. Splixson

Gezginler.net Güvenilir mi?

doğru yere tıklarsan bişey olmaz
  14. Splixson

En güvenli tarayıcı nedir?

Google tarayıcısını kullanıyorum ve güveniyorum. Fakat evdeki herkes bilgisayardan google'ye girip haber, internet oyunları vb. şeylere bakıyorlar. Ve bunların yanında binlerce reklam veya değişik linkler bulunuyor ve buda açık hesapların güvenliğini tehdit ediyor. Kısaca, google harici...
  15. Splixson

Galiba trojen yedim?

önemli olan 12 kelime
  16. Splixson

Galiba trojen yedim?

dün sadece java ve Notion diye bir uygulama yükledim işin garip kısmı ise gece saatleri(PC açık iken) apartmandaki tüm televizyonların Normal porttan (Uydudan gelen görüntüden) Display 3 e geçiş yapması 1704103350 aile apartmanında olduğum için biliyorum
  17. Splixson

Galiba trojen yedim?

kasperky ile tarama yaptım trojen çıktı sildim şuanda açılmıyyor 1704103123 peki, teşekkürler
  18. Splixson

Galiba trojen yedim?

format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasın 1704102996 googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynı
  19. Splixson

Galiba trojen yedim?

evet kripto hesapları var ama bilyoner değilim
  20. Splixson

Galiba trojen yedim?

ne gibi bilgiler çalınmıştır acaba birkaçç önemli billgi vvarda
Top Bottom