Neler Yeni

Galiba trojen yedim?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
tarama ile temizlediysen problem olmaz. ama dediğim gibi garanticilik önemldir. format atmaya pc müsaitse at formatını kafan rahat olsun. şifrelerini de değiş garanti olsun dostum. basit şeyler bunlar
dün sadece java ve Notion diye bir uygulama yükledim işin garip kısmı ise gece saatleri(PC açık iken) apartmandaki tüm televizyonların Normal porttan (Uydudan gelen görüntüden) Display 3 e geçiş yapması
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün sadece java ve Notion diye bir uygulama yükledim işin garip kısmı ise gece saatleri(PC açık iken) apartmandaki tüm televizyonların Normal porttan (Uydudan gelen görüntüden) Display 3 e geçiş yapması
aile apartmanında olduğum için biliyorum

BÖRTE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cantuğ
format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynı
Aynı şifreyi diğer hesaplarında kullanmamaya çalış. Eğer kullanacaksan da, şifrenin sonuna +Belirteç koy. Örneğin Şifrem123 ise şifren, Steam'de kullanırken Şifrem123+Steam, youtube için Şifrem123+Youtube şeklinde koy. Hem kafan karışmaz hem de daha güvenli şifren olur.

Bilgisayarında birisi bağlı mı diye kontrol etmek için GlassWire yazılımını öneririm. Anlık olarak bilgisayarındaki tüm ağ hareketlerini izliyor ve sana gösteriyor

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
Aynı şifreyi diğer hesaplarında kullanmamaya çalış. Eğer kullanacaksan da, şifrenin sonuna +Belirteç koy. Örneğin Şifrem123 ise şifren, Steam'de kullanırken Şifrem123+Steam, youtube için Şifrem123+Youtube şeklinde koy. Hem kafan karışmaz hem de daha güvenli şifren olur.

Bilgisayarında birisi bağlı mı diye kontrol etmek için GlassWire yazılımını öneririm. Anlık olarak bilgisayarındaki tüm ağ hareketlerini izliyor ve sana gösteriyor
önemli olan 12 kelime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,112
Üyeler
165,933
Son üye
RafaSilvaa
Top Bottom