format şart olmuş geçmiş olsunpcyi açtığımda otomatik olarak googlede +18 siteye atıyor reklam olarak virüs taraması yaptım trojan dedi sildim şuanda olmuyor fakat garanti olsun diye temiz format atacağım
bitcoin milyoneri falan değilsen kimsenin umrunda değil bilgilerinne gibi bilgiler çalınmıştır acaba birkaçç önemli billgi vvarda
format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasıntrojan değil mw yemişsin dostum. sanmıyorum öyle büyük bişi olacağını klasık mw virüsüdür. format at ama sen yinede.
googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynıTarayıcı da beni hatırla diyerek üye bilgilerini tutma. Tutuyorsan, onlar gitmiş olabilir. Reklam açıyorsa, trojan yerine malware'ye benziyor. Geçmiş olsun
bu işlerde garanticilik önemlidir. açık kalan hesapların ve kayıtlı şifrelerin şifrelerini değiştir.format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynı
Tarayıcı da beni hatırla diyerek üye bilgilerini tutma. Tutuyorsan, onlar gitmiş olabilir. Reklam açıyorsa, trojan yerine malware'ye benziyor. Geçmiş olsun
kasperky ile tarama yaptım trojen çıktı sildim şuanda açılmıyyortrojan değil mw yemişsin dostum. sanmıyorum öyle büyük bişi olacağını klasık mw virüsüdür. format at ama sen yinede.
peki, teşekkürlerAdware zararlısı bulaştı yüksek ihtimalle. Format atmaya gerek yok, format at diyen bilgisizleri dinlemeyin.
AdwCleaner+HitmanPro+ESET Online Scanner ile tarama yaparsanız hiçbir şeycik kalmaz sisteminizde. Attığım linklerdeki dosyaları sırayla indirip tam tarama yapın.
AdwCleaner 2024 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes
Download Malwarebytes AdwCleaner 2024 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.www.malwarebytes.com
HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.www.hitmanpro.com
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Ayrıca bu işlemlerden sonra önemli hesap şifrelerinizi değiştirip 2AD açın.