Neler Yeni

Galiba trojen yedim?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
pcyi açtığımda otomatik olarak googlede +18 siteye atıyor reklam olarak virüs taraması yaptım trojan dedi sildim şuanda olmuyor fakat garanti olsun diye temiz format atacağım

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Satürn
pcyi açtığımda otomatik olarak googlede +18 siteye atıyor reklam olarak virüs taraması yaptım trojan dedi sildim şuanda olmuyor fakat garanti olsun diye temiz format atacağım
format şart olmuş geçmiş olsun

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BÖRTE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cantuğ
Tarayıcı da beni hatırla diyerek üye bilgilerini tutma. Tutuyorsan, onlar gitmiş olabilir. Reklam açıyorsa, trojan yerine malware'ye benziyor. Geçmiş olsun

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
trojan değil mw yemişsin dostum. sanmıyorum öyle büyük bişi olacağını klasık mw virüsüdür. format at ama sen yinede.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trojan değil mw yemişsin dostum. sanmıyorum öyle büyük bişi olacağını klasık mw virüsüdür. format at ama sen yinede.
format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarayıcı da beni hatırla diyerek üye bilgilerini tutma. Tutuyorsan, onlar gitmiş olabilir. Reklam açıyorsa, trojan yerine malware'ye benziyor. Geçmiş olsun
googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynı

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
format atmakta sıkıntı yok şifreler çalınmasın

googlede pek şifrem kayıtlı değil ama 2-3 tane var ve diğer hesaplarımın şifreleri ile ayynı
bu işlerde garanticilik önemlidir. açık kalan hesapların ve kayıtlı şifrelerin şifrelerini değiştir.

Adware zararlısı bulaştı yüksek ihtimalle. Format atmaya gerek yok, format at diyen bilgisizleri dinlemeyin.

AdwCleaner+HitmanPro+ESET Online Scanner ile tarama yaparsanız hiçbir şeycik kalmaz sisteminizde. Attığım linklerdeki dosyaları sırayla indirip tam tarama yapın.

Ayrıca bu işlemlerden sonra önemli hesap şifrelerinizi değiştirip 2AD açın.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
kasperky ile tarama yaptım trojen çıktı sildim şuanda açılmıyyor

Adware zararlısı bulaştı yüksek ihtimalle. Format atmaya gerek yok, format at diyen bilgisizleri dinlemeyin.

AdwCleaner+HitmanPro+ESET Online Scanner ile tarama yaparsanız hiçbir şeycik kalmaz sisteminizde. Attığım linklerdeki dosyaları sırayla indirip tam tarama yapın.

Ayrıca bu işlemlerden sonra önemli hesap şifrelerinizi değiştirip 2AD açın.
peki, teşekkürler

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sercan
tarama ile temizlediysen problem olmaz. ama dediğim gibi garanticilik önemldir. format atmaya pc müsaitse at formatını kafan rahat olsun. şifrelerini de değiş garanti olsun dostum. basit şeyler bunlar

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Malwarebytes indirip ona da taratabilirsin. Ben kullanıyorum onu güzel çalışıyor.

Top Bottom