Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Özel Ücretsiz Dijital İz Taraması

Kulandımda hep saçma sitelerde kulandım yani gitse bile üzülmem :D
  2. Yusufx

Özel Ücretsiz Dijital İz Taraması

O kadar yerde hesap açmama rağmen sadece Craftrise var onun şifreside gözüküyor başka bir şey göremedim ne güvenilir adamışım :D
  3. Yusufx

forumdan yönlendirildiğim linkten trojen ve virüs yedim yardım rica olunur...

Banada öyle geldi sanki isoyu aldığı kaynak sıkıntılı gibi
  4. Yusufx

forumdan yönlendirildiğim linkten trojen ve virüs yedim yardım rica olunur...

Geçmiş olsun formatlaman gerekli daha fazla bu olay yayılmadan konu kapatılmalı abi @Mehmet Yılmaz
  5. Yusufx

Major Geeks sitesi güvenilir mi?

Rusya falan yazıyordu bunda diler rusya falan olur diye bunu indirmemiştim
  6. Yusufx

https://forum.donanimarsivi.com/konu/usbye-windows-sergei-kurmak-istiyorum.868758/
  7. Yusufx

Windows Sergei indirmek istiyorum güvenilir midir? https://www.majorgeeks.com/files/details/sergei_strelecs_winpe.html
  8. Yusufx

Arkadaşlar bilgisayarımda birisi var

İnternet üzerinden olmaz ki bilgisayara bulaşmıştır oyle interneten olmaz o işte ne kadar önemli fotoğraflar hiç bir yerde yedeği yok mu?
  9. Yusufx

Arkadaşlar bilgisayarımda birisi var

Durman hata hesaplarının şifrelerini gerekirse mailerini değiştirip hemen format atmalısın.
  10. Yusufx

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

En çok oynadığın oyunu yükle diğerlerini internet gelince yüklersin ne zaman gelicek?
  11. Yusufx

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Nasıl temizlemeyi düşünüyorsun? 1 Gün gecici temizlerim sanarsın ertesi gün bi bakmışsın her şey gitmiş kesinlikle formatı at gerekirse valorant'ı indirmek için pc yi gece açık bırak bu iş riske atılmaz.
  12. Yusufx

Steam hasabım çalınmış. Ve bakiye boşaltılmış.

Benimde hesap gitmişti nasıl oldu bende anlamamıştım doğrulama kodu bile gelmeden girmiş hesaba kendine oyun falan almış steame diyorum oyunu iade et diye cevap bile vermiyor
  13. Yusufx

Virüslümü değil mi ?

O zaman kurmaman lazım ne kadar gerekli olabilir ki ?
  14. Yusufx

Discord hesabım ele geçirildi

Ayarlar Cihazlar yerinde başka biri varmi 1694007813 İstersen işini garantiye al gmailide değiştir
  15. Yusufx

Sanırım virüs yedim yardımcı olun lütfen

Hiç düşünmeden içindeki fotoğrafları yedekleyip format atmak hiç öyle virüs programı siler gibi bir şey düşünme.
  16. Yusufx

6 haneli Türkiye telefon numarası nedir?

Özel numara büyük ihtimale yabancı numarada olabilir
  17. Yusufx

yardım edin bilgisayardaki her uygulama hata veriyor

Operadan değildir bende kullanıyorum çevremdede çok kullanan var hiç operayla ilgili sıkıntı yaşayan yok
  18. Yusufx

Bu site güvenilir mi?

Lightshotan bahsediyorsan evet ekran görüntüsü almaya yarıyan bir uygulama ama genelde bu sitedeki linkleri korkutucu içerikli gifler, virüs gibi şeylerde kullanıyorlar yani biri attısa link falan tıklamasın siteyi kötüye kullananlarda var.
  19. Yusufx

Windows Dosyaya izin vermiyor

Eminsen yani virüs olmadığına orda şey var cihazda izin ver tiki var tıklayıp onun aşağıdaki şeye tıklıyacaksın.
  20. Yusufx

Windows Dosyaya izin vermiyor

İzin verme windows defenderdeydi virüs algıladıysa direk ordan izin veriyordun.
Top Bottom