bir yakınımıda aramışlardı ama tam hatırlamıyorumAşağıdaki resimdeki, 6 haneli bir Türkiye telefon numarası beni aradı. Büyük ihtimalle dolandırıcıdır, ama 6 haneli telefon numarası nasıl oluyor? İlk defa 6 haneli telefon numarası görüyorum. Şu ana kadar tekrar aramadı.Alıntıyı görüntüle
Özel numara gibi duruyor.Aşağıdaki resimdeki, 6 haneli bir Türkiye telefon numarası beni aradı. Büyük ihtimalle dolandırıcıdır, ama 6 haneli telefon numarası nasıl oluyor? İlk defa 6 haneli telefon numarası görüyorum. Şu ana kadar tekrar aramadı.Alıntıyı görüntüle
Özel numara ve ya şirket numarası olabilir hocamAşağıdaki resimdeki, 6 haneli bir Türkiye telefon numarası beni aradı. Büyük ihtimalle dolandırıcıdır, ama 6 haneli telefon numarası nasıl oluyor? İlk defa 6 haneli telefon numarası görüyorum. Şu ana kadar tekrar aramadı.Alıntıyı görüntüle
6 haneli değil 9333 işte bilgilendirme çağrısı gibi bir şeydirAşağıdaki resimdeki, 6 haneli bir Türkiye telefon numarası beni aradı. Büyük ihtimalle dolandırıcıdır, ama 6 haneli telefon numarası nasıl oluyor? İlk defa 6 haneli telefon numarası görüyorum. Şu ana kadar tekrar aramadı.Alıntıyı görüntüle
Niye inatla eski konuları öne çıkarıyorsunÖzel numara ve ya şirket numarası olabilir hocam
Hocam yok insanlara yardım ediyorum konular önemi çıkıyo ben yazdıkça ben daha yeniyim bilmiyorumNiye inatla eski konuları öne çıkarıyorsun
kontörlü hat mı kullanıyorsunAşağıdaki resimdeki, 6 haneli bir Türkiye telefon numarası beni aradı. Büyük ihtimalle dolandırıcıdır, ama 6 haneli telefon numarası nasıl oluyor? İlk defa 6 haneli telefon numarası görüyorum. Şu ana kadar tekrar aramadı.Alıntıyı görüntüle
Hocam evet öne çıkıyormuş pardon daha yeniyimde birdaha olmazHocam yok insanlara yardım ediyorum konular önemi çıkıyo ben yazdıkça ben daha yeniyim bilmiyorum
anlıyorum tabii ki ama konuların tarihlerine bakarsan üstlerinden biraz zaman geçmiş olduklarını görürsün.Hocam yok insanlara yardım ediyorum konular önemi çıkıyo ben yazdıkça ben daha yeniyim bilmiyorum