Neler Yeni

Bu site güvenilir mi?

swinnzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya İmamoğlu
Bu link güvenilir midir?

Arkadaşlar yanlış anlamayın,benim bir arkadaşım girmiş bana soruyor.Bende size soruyorum şuan güvenilir midir?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Lightshotan bahsediyorsan evet ekran görüntüsü almaya yarıyan bir uygulama ama genelde bu sitedeki linkleri korkutucu içerikli gifler, virüs gibi şeylerde kullanıyorlar yani biri attısa link falan tıklamasın siteyi kötüye kullananlarda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: 2107

swinnzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya İmamoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lightshotan bahsediyorsan evet ekran görüntüsü almaya yarıyan bir uygulama ama genelde bu sitedeki linkleri korkutucu içerikli gifler, virüs gibi şeylerde kullanıyorlar yani biri attısa link falan tıklamasın siteyi kötüye kullananlarda var.
Peki link güvenilir mi?

2107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yalçın
Çok merak ediyorsan geforce now'un sanal sunucularındaki bilgisayarlardan aç linki :D

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Bu link güvenilir midir?

Arkadaşlar yanlış anlamayın,benim bir arkadaşım girmiş bana soruyor.Bende size soruyorum şuan güvenilir midir?
Pandemi dönemi bu siteyi discord sunucularına atardık ziya selçuk istifa diye çok kananlar olurdu bir de eğer kısayolları bilmeyen biri açarsa kapatamıyodu da :D linke girdim daha yüklenmeden üstteki ziya selçuk istifa yazısını görür görmez kapattım yiyenlere yazık olmuştur :D

swinnzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya İmamoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pandemi dönemi bu siteyi discord sunucularına atardık ziya selçuk istifa diye çok kananlar olurdu bir de eğer kısayolları bilmeyen biri açarsa kapatamıyodu da :D linke girdim daha yüklenmeden üstteki ziya selçuk istifa yazısını görür görmez kapattım yiyenlere yazık olmuştur :D
Arkadaşlar bir arkadaşın bilgisayarda denedik,jumpscare yedik :) Ama gene endişem var bilgilerim gitti diye.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Olm bende girdim telefondan bişey olmaz dimi HDOADHOAHS
pek sanmam ya bu linki ben çok gördüm hep giriyoduk herkese dağıtıyoduk 3 yıl önce şuana kadar bir şey olurdu heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom