swinnzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar yanlış anlamayın,benim bir arkadaşım girmiş bana soruyor.Bende size soruyorum şuan güvenilir midir?
Peki link güvenilir mi?Lightshotan bahsediyorsan evet ekran görüntüsü almaya yarıyan bir uygulama ama genelde bu sitedeki linkleri korkutucu içerikli gifler, virüs gibi şeylerde kullanıyorlar yani biri attısa link falan tıklamasın siteyi kötüye kullananlarda var.
virüs totalde url kısımndan nbakPeki link güvenilir mi?
Pandemi dönemi bu siteyi discord sunucularına atardık ziya selçuk istifa diye çok kananlar olurdu bir de eğer kısayolları bilmeyen biri açarsa kapatamıyodu daBu link güvenilir midir?![]()
Arkadaşlar yanlış anlamayın,benim bir arkadaşım girmiş bana soruyor.Bende size soruyorum şuan güvenilir midir?
Arkadaşlar bir arkadaşın bilgisayarda denedik,jumpscare yedikPandemi dönemi bu siteyi discord sunucularına atardık ziya selçuk istifa diye çok kananlar olurdu bir de eğer kısayolları bilmeyen biri açarsa kapatamıyodu dalinke girdim daha yüklenmeden üstteki ziya selçuk istifa yazısını görür görmez kapattım yiyenlere yazık olmuştur
![]()
bende girdim bir şey olmaz heraldeArkadaşlar bir arkadaşın bilgisayarda denedik,jumpscare yedikAma gene endişem var bilgilerim gitti diye.
Olm bende girdim telefondan bişey olmaz dimi HDOADHOAHSbende girdim bir şey olmaz heralde
pek sanmam ya bu linki ben çok gördüm hep giriyoduk herkese dağıtıyoduk 3 yıl önce şuana kadar bir şey olurdu heraldeOlm bende girdim telefondan bişey olmaz dimi HDOADHOAHS