Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

en iyi ücretsiz virüs programı öneriniz var mı

Kaspersky gayet iyidir hatta Premium paketi de o kadar pahalı değil. Ayrıca VPN i de gayet kullanışlı https://www.kaspersky.com.tr/premium
  2. ahmetmelihalemdar

fitgirlden trojan virüsü bulaştı

Korsan oyunlarda , zararlı olarak gördüğü o şey, oyunun kırılması için gerekli olan şey :) Orjinal oyun satın alacaksın o zaman
  3. ahmetmelihalemdar

Gelen fatura mesajında virüs olmadığı nasıl anlaşılır?

Valla artık bütün ürünlerin faturaları elektronik ortamda geliyor ve tıklayınız diyor. Ben tıklıyorum :D Hiç sorun yaşamadım.
  4. ahmetmelihalemdar

Windows'u Kod ile ektinleştirmek sakıncalımı?

Şimdiye kadar 2 kere format atmıştın bile :) 2 sene önce 70 TL ye almıştım OEM key. Şimdi baktım yine aynı yerde 220 TL. Bir tane daha aldım yeni sistem kurdum simdi. Şahsen ben bir sıkıntı görmedim
  5. ahmetmelihalemdar

Ben babama bile güvenmem (şaka değil :) ) Kafam rahat olsun derim
  6. ahmetmelihalemdar

At temiz bir format en fazla ne kadar zamanını alır.
  7. ahmetmelihalemdar

Sıkıntı yok. Aldığım yer belli. Bilgisayarıma yazılım sokmaktansa bu şekilde yapmayı tercih ederim
  8. ahmetmelihalemdar

Ben Dijital key satın alıp direkt etkinleştiriliyorum. Nasıl aynı oluyor? 1713986580 @cancelenter Abicim al bir dijital key kafan rahat olsun. Canını sıkmaya değmez
  9. ahmetmelihalemdar

Herkes kendince kullandığı işletim sisteminin aktivasyonunu yapabilir. Kimi program ile yapar, kimisi bu şekilde kod bulur, kimisi gider 3-5 Bin TL verir alır, kimisi Dijital Key yapar. Herkesin tercihi. Ben de bir tercih sundum. 200 TL çok komik bir rakam artık Türkiye ekonomisinde. Değil mi?
  10. ahmetmelihalemdar

Cümlede anlatım bozukluğu var sanırım, anlayamadım
  11. ahmetmelihalemdar

220 TL OEM bir key al. Keyfine bak :)
Top Bottom