Arama sonuçları: *

1. atachu

Çalınan facebook hesabımı almam gerek

https://googledaariyim.com/?q=facebook+destek
  2. atachu

Crackli uygulama kurmayın!

okuduğumu anlamayan ***** bir insan olduğumu ve her zaman sizin haklı olduğunuzu söyledim zaten okuduğunu anlamayan sensin bence
  3. atachu

tamam arkadaşlar ben okuduğumu anlamayan ***** bir bireyim emek çalmayı severim ve indirdiğim her şeyden virüs kapıp aval aval kullanmaya devam ederim. siz haklısınız 1608840391 az önce %99 u virüs diyen oldu sen neyden bahsediyorsun 1608840414 o oyunu 60 tl ye almak için 3 yıl falan beklemek...
  4. atachu

insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz (sanki her indirdiğiniz korsan dosya pc formatlanana kadar minning yapıyor gibi ) sonra buna karşı çıkanı linçliyorsunuz
  5. atachu

bu hayati bir şey mi sanki 200 300 tl lik oynamayan ölüyor diyorsun ? insan zevk için oynuyor oyunları. bu lüks olmamalı. sinemaya gitmekle aynı şey olmalı oyun oynamak. hobi olmalı zevk olmalı. 200 300 tl lik oyunla 60 tl lik oyun aynı şeymiş gibi konuşuyorsun isteyen crack indirir hiç kimsede...
  6. atachu

ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi
  7. atachu

daha cevap vermiyorum öyle sanmaya devam edebilirsin.
  8. atachu

konuşacak bir şey yok o zaman daha fazla
  9. atachu

bana hiç denk gelmedi o zaman 7 8 yıldır. bu konuları bilmeyen her insan virüs sanıyor yakın çevremde de var.
  10. atachu

az önce açıkladım
  11. atachu

görmedim ama genede her crack virüs diyen insanlar saçmalıyor. gidip gördükelri ilk indir tuşuna basıyolar heralde başka açıklaması yok
  12. atachu

virüs girip girmediğini anlamak için illa virüs koruması olmasına gerek yok
  13. atachu

virüs performans düşürmez mi ? depolama kullanmaz mı ? :D :D :D
  14. atachu

gözüme çarpan olmadı. performansımı düşüren olmadı. depolamamı harcayan olmadı. herhangi bir bilgimi kötü amaçlı kullanan olmadı. e bunlar dışında ne yaparsa yapsın artık girdiyse (ki girmedi)
  15. atachu

onlarca oyunu crackli indirdim bugüne kadar bir kere virüs girmedi, virüs progmraıda kullanmıyorum.
  16. atachu

Anlattığım durum risk barındırırmı

düzgün crack yapmayı öğret :D (linç geliyor)
  17. atachu

Kaspersky Nasıl Kaldırılır?

ccleaner indir ordan custom clean olması lazım ordan bul katpesky i uninstal de üstüne basıp
Top Bottom