Tamam hacker abi yapma acıaga ne 60 birimmiş be herkesde aynı bahane sanki 200 300tl lik oyunu oynamayan ölüyo sende 60 birime alabildiğin oyunları oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:
kabül mü ?
Tamam hacker abi yapma acıaga ne 60 birimmiş be herkesde aynı bahane sanki 200 300tl lik oyunu oynamayan ölüyo sende 60 birime alabildiğin oyunları oyna
kabül mü ?
bu hayati bir şey mi sanki 200 300 tl lik oynamayan ölüyor diyorsun ? insan zevk için oynuyor oyunları. bu lüks olmamalı. sinemaya gitmekle aynı şey olmalı oyun oynamak. hobi olmalı zevk olmalı. 200 300 tl lik oyunla 60 tl lik oyun aynı şeymiş gibi konuşuyorsun isteyen crack indirir hiç kimsede bir şey diyemez. kendi riski virüs girip girmemesi.aga ne 60 birimmiş be herkesde aynı bahane sanki 200 300tl lik oyunu oynamayan ölüyo sende 60 birime alabildiğin oyunları oyna
knk hackerım demedim virüste bana ait değilTamam hacker abi yapma acı
Ama bunu kıranlar içine virüs atmıyor indirdiğin site atıyoryoo cracklerin %99 u virüs kimse babasının hayrına yapmaz şahsen ben crack yapsam içine dünyanın virüsünü koyarım keylogger mining worm ne bulursam koyarım içine
Herkes oyuna para versin diye bir şey demedik. Okuduğunu anlamıyorsun.ne boş linçlediniz. demek istediğim her crackli oyun virüslü değildir benim başıma hiç gelmedi. sanki almanyada amerikada falan yaşıyoruzda her oyun 60 birime falan alınabiliyor. kendi riski indiren kişinin virüs girip girmemesi
insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz (sanki her indirdiğiniz korsan dosya pc formatlanana kadar minning yapıyor gibi ) sonra buna karşı çıkanı linçliyorsunuzAferin alkışlayın bunu.
Virüs girince selam veriyor zaten.
dinlemiyenler var işte sonuçta antivirüs korur diyipCrackli yazılımı geç, kıçı kırık bir JPEG dosyasının içine backdoor .exe'si yerleştirilip, o JPEG üzerinden backdoor yiyebilirsiniz. JPEG'i açtığınızda hiçbir şey fark etmeyeceksiniz bile.
Bunun için Linux Kernel'ını temel alan dağıtımlarda kullanılan toollar mevcut. Genelde SM saldırılarında bu çok yaşanıyor.
Her korsan virüslü diyen olmadı. Okuduğunu anlamıyorsun yine.insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz (sanki her indirdiğiniz korsan dosya PC formatlanana kadar minning yapıyor gibi ) sonra buna karşı çıkanı linçliyorsunuz
niye 60tl ye oyun yokmu gayette mis gibi oyunlar var emek hırsızlığı yapmaktan iyidirbu hayati bir şey mi sanki 200 300 TL lik oynamayan ölüyor diyorsun ? insan zevk için oynuyor oyunları. bu lüks olmamalı. sinemaya gitmekle aynı şey olmalı oyun oynamak. hobi olmalı zevk olmalı. 200 300 TL lik oyunla 60 TL lik oyun aynı şeymiş gibi konuşuyorsun isteyen crack indirir hiç kimsede bir şey diyemez. kendi riski virüs girip girmemesi.
az önce %99 u virüs diyen oldu sen neyden bahsediyorsunHer korsan virüslü diyen olmadı. Okuduğunu anlamıyorsun yine.
o oyunu 60 tl ye almak için 3 yıl falan beklemek gerekiyorniye 60tl ye oyun yokmu gayette mis gibi oyunlar var emek hırsızlığı yapmaktan iyidir
kendini bilmek erdemdir bravo sanatamam arkadaşlar ben okuduğumu anlamayan ***** bir bireyim emek çalmayı severim ve indirdiğim her şeyden virüs kapıp aval aval kullanmaya devam ederim. siz haklısınız
az önce %99 u virüs diyen oldu sen neyden bahsediyorsun
%99'u hepsi mi oluyor? Okuduğunu yine anlamıyorsun.tamam arkadaşlar ben okuduğumu anlamayan ***** bir bireyim emek çalmayı severim ve indirdiğim her şeyden virüs kapıp aval aval kullanmaya devam ederim. siz haklısınız
az önce %99 u virüs diyen oldu sen neyden bahsediyorsun
o oyunu 60 TL ye almak için 3 yıl falan beklemek gerekiyor