Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

Sınıfa sms bomber attım

Bidaha at akılları başlarına gelsin tehdit etmek neymiş.
  2. mutlu pide

AutoHotkey Virüslü mü?

Güvenilir. Ana sitesinden indirdiysen.
  3. mutlu pide

FitGirl güvenli midir?

Güvenilir ama ben pek beğenmiyorum yavaş olduklarından. Çünkü çok sıkıştırıldığından daha uzun sürüyor çıkartılması. Ama daha az dosya indirliyor orası ayrı.
  4. mutlu pide

BİTDEFENDER Mİ ? KASPERSKY MI ?

İkisi de iyi. Kaspersky'ın ücretsiz planı var ve daha az işlemci ve RAM yiyor.
  5. mutlu pide

Trojanlı HDD'den PC'me virüs bulaşırmı

Olmaz. İşine yarayacağı zaman low level format atarsın.
  6. mutlu pide

Low level format attın mı?
  7. mutlu pide

Evet. HDD daha iyi bile çalışabilir.
  8. mutlu pide

Hayır. O HDD'deki virüsler o HDD'yi ilgilendirir genelde.
  9. mutlu pide

HDD'ye low level format yap. Önce önemli veriler varsa SSD'ye al yoksa silinen dosyaları getirme programlarıyla da geri gelmeyecek. https://www.technopat.net/sosyal/konu/low-level-format-kullanimi.1237133/
  10. mutlu pide

Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine

Benim annem zamanında bir hata yapıp vermişti maalesef telefonu. Birkaç ay (veya yıl) o kanser videolara katlanmıştım. Üstelik annemle uyuyordu ve yataktayken yine izliyordu. Annem o süre boyunca kesin uykusuz falan kalmıştır.
  11. mutlu pide

Zorunlu (EBA, eğitim videolar gibi) girilmesi gereken siteler dışında mümkünse hiçbiri. YouTube da dahil. Çünkü YouTube'da da o kanser evcilik tarzı videolar karşılarına çıkıyor.
  12. mutlu pide

Valla çocuklar için güvenli internete gerek yok çünkü çocuklar internet kullanmamalı. Sonra Valorant'da kendinden 2 kat yaş büyük adamlara sövecek hale geliyorlar.
  13. mutlu pide

Arkadaşlar Discord Hesabım Çalınmış

He o pop uplardan mı? Onlar reklam sadece. Güvenlilik ve gizlilik istersen tarayıcı olarak ungoogled-chromium öneririm. Eklenti olarak uBlock Origin, Privacy Bager, Decentrayeles kur. Parola yönetici için ise Bitwarden. Ayrıca min 12 karakterlik parolalar kullan. Ki zaten Bitwarden'da...
  14. mutlu pide

Konuyu kapatmana gerek yok. Ki zaten büyük bir olay olmadıkça konular silinmiyor. Modem resetleyip bilgisayara temiz kurulum yap. Nasıl ve nereden hackelnmiştin?
  15. mutlu pide

Biraz nefes al önce. Alel acale karman çorman bir şey yazmışsın. Biraz daha düzenleyerek yaz bir şey anlamadım yazdıklarından.
  16. mutlu pide

Google authenticator içindeki veriler kurtarılabilir mi

Muhtemelen yapamazsın. Ama üstüne soğuk su içebilirsin. Ben de o uygulamayı kullanarak bir hata yapmıştım ve bedelleri de olmuştu. Authy kullan. Telefonda da Linux'da da macOS'da da var her yerde var.
  17. mutlu pide

Google authenticator içindeki veriler kurtarılabilir mi

Google hesabına bağlanılıyor muydu? Bağlanılıyorsa bağlamış mıydın?
  18. mutlu pide

VİRÜS PROGRAMI ÖNERİRMİSİNİZ ?

Bitdefender Free var ama fazla RAM yiyor diye biliyorum. Defender RAM'in yanınca CPU da yiyor. Kaspersky öneririm. 1632763097 Revo Uninstaller Pro kullanırsan kalkabilir.
  19. mutlu pide

AMD Klasöründeki PPC Klasörü Virüsmüdür ?

DDU ile sürücüleri silip yükle.
Geri