Arama sonuçları: *

1. M

Sınıfa sms bomber attım

Bidaha at akılları başlarına gelsin tehdit etmek neymiş.
  2. M

AutoHotkey Virüslü mü?

Güvenilir. Ana sitesinden indirdiysen.
  3. M

FitGirl güvenli midir?

Güvenilir ama ben pek beğenmiyorum yavaş olduklarından. Çünkü çok sıkıştırıldığından daha uzun sürüyor çıkartılması. Ama daha az dosya indirliyor orası ayrı.
  4. M

BİTDEFENDER Mİ ? KASPERSKY MI ?

İkisi de iyi. Kaspersky'ın ücretsiz planı var ve daha az işlemci ve RAM yiyor.
  5. M

Trojanlı HDD'den PC'me virüs bulaşırmı

Olmaz. İşine yarayacağı zaman low level format atarsın.
  6. M

Low level format attın mı?
  7. M

Evet. HDD daha iyi bile çalışabilir.
  8. M

Hayır. O HDD'deki virüsler o HDD'yi ilgilendirir genelde.
  9. M

HDD'ye low level format yap. Önce önemli veriler varsa SSD'ye al yoksa silinen dosyaları getirme programlarıyla da geri gelmeyecek. https://www.technopat.net/sosyal/konu/low-level-format-kullanimi.1237133/
  10. M

Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine

Benim annem zamanında bir hata yapıp vermişti maalesef telefonu. Birkaç ay (veya yıl) o kanser videolara katlanmıştım. Üstelik annemle uyuyordu ve yataktayken yine izliyordu. Annem o süre boyunca kesin uykusuz falan kalmıştır.
  11. M

Zorunlu (EBA, eğitim videolar gibi) girilmesi gereken siteler dışında mümkünse hiçbiri. YouTube da dahil. Çünkü YouTube'da da o kanser evcilik tarzı videolar karşılarına çıkıyor.
  12. M

Valla çocuklar için güvenli internete gerek yok çünkü çocuklar internet kullanmamalı. Sonra Valorant'da kendinden 2 kat yaş büyük adamlara sövecek hale geliyorlar.
  13. M

Arkadaşlar Discord Hesabım Çalınmış

He o pop uplardan mı? Onlar reklam sadece. Güvenlilik ve gizlilik istersen tarayıcı olarak ungoogled-chromium öneririm. Eklenti olarak uBlock Origin, Privacy Bager, Decentrayeles kur. Parola yönetici için ise Bitwarden. Ayrıca min 12 karakterlik parolalar kullan. Ki zaten Bitwarden'da...
  14. M

Konuyu kapatmana gerek yok. Ki zaten büyük bir olay olmadıkça konular silinmiyor. Modem resetleyip bilgisayara temiz kurulum yap. Nasıl ve nereden hackelnmiştin?
  15. M

Biraz nefes al önce. Alel acale karman çorman bir şey yazmışsın. Biraz daha düzenleyerek yaz bir şey anlamadım yazdıklarından.
  16. M

Google authenticator içindeki veriler kurtarılabilir mi

Muhtemelen yapamazsın. Ama üstüne soğuk su içebilirsin. Ben de o uygulamayı kullanarak bir hata yapmıştım ve bedelleri de olmuştu. Authy kullan. Telefonda da Linux'da da macOS'da da var her yerde var.
  17. M

Google authenticator içindeki veriler kurtarılabilir mi

Google hesabına bağlanılıyor muydu? Bağlanılıyorsa bağlamış mıydın?
  18. M

VİRÜS PROGRAMI ÖNERİRMİSİNİZ ?

Bitdefender Free var ama fazla RAM yiyor diye biliyorum. Defender RAM'in yanınca CPU da yiyor. Kaspersky öneririm. 1632763097 Revo Uninstaller Pro kullanırsan kalkabilir.
  19. M

AMD Klasöründeki PPC Klasörü Virüsmüdür ?

DDU ile sürücüleri silip yükle.
Top Bottom