Çocuklar için, Güvenli internet koruma programları üzerine

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
719

Bir arkadaşımın bana danışması üzerine, hangi programlar internetde güvenli kontrollü gezinti için etkilidir sorusu üzerine cevapsız kaldım malumatım olmadığımdan, siz değerli üye arkadaşların fikir ve görüşlerine başvurmak istedim. Aranızda bu tarz programlardan kullanan varsa hangi uygulamanın daha etkili olduğu konusunda bizleri bilgilendirirlerse herkes içinde ayrıca yararlı olacaktır. Mümkünse uygulamaların adı varsa site linklerini eklerlerse sevinirim. Saygılarımla.​

Valla çocuklar için güvenli internete gerek yok çünkü çocuklar internet kullanmamalı. Sonra Valorant'da kendinden 2 kat yaş büyük adamlara sövecek hale geliyorlar.

Valla çocuklar için güvenli internete gerek yok çünkü çocuklar internet kullanmamalı. Sonra Valorant'da kendinden 2 kat yaş büyük adamlara sövecek hale geliyorlar.
Sonuna kadar katılıyorum.

Ne tür sitelere giriyorlar ki?
Veyahut şöyle sorayım hangi sitelere girmemelerini istiyorsunuz?

turknet kullanıyorsanız ınline işlemlerden kısıtlayabilirsiniz

Bir arkadaşımın bana danışması üzerine, hangi programlar internetde güvenli kontrollü gezinti için etkilidir sorusu üzerine cevapsız kaldım malumatım olmadığımdan, siz değerli üye arkadaşların fikir ve görüşlerine başvurmak istedim. Aranızda bu tarz programlardan kullanan varsa hangi uygulamanın daha etkili olduğu konusunda bizleri bilgilendirirlerse herkes içinde ayrıca yararlı olacaktır. Mümkünse uygulamaların adı varsa site linklerini eklerlerse sevinirim. Saygılarımla.​
İSS'lerin kendi güvenli internet paketleri oluyor genelde ücretsiz. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.

Sonuna kadar katılıyorum.

Ne tür sitelere giriyorlar ki?
Veyahut şöyle sorayım hangi sitelere girmemelerini istiyorsunuz?
Zorunlu (EBA, eğitim videolar gibi) girilmesi gereken siteler dışında mümkünse hiçbiri. YouTube da dahil. Çünkü YouTube'da da o kanser evcilik tarzı videolar karşılarına çıkıyor.

Zorunlu (EBA, eğitim videolar gibi) girilmesi gereken siteler dışında mümkünse hiçbiri. YouTube da dahil. Çünkü YouTube'da da o kanser evcilik tarzı videolar karşılarına çıkıyor.
Sana sormamıştım yav. :D
Ama söylediğin ve örnek verdiğin her şeye yine katılıyorum.
Kardeşim de izliyordu bu tarz videoları, sonunda bıraktırabildim. Çocukları manipüle ediyorlar, davranışlarını, saygılarını... değiştiriyorlar.
Kısaca şikayet etmekten veya engellemekten başka seçeneğim kalmamıştı. Engelledim geçtim.

Kardeşim de izliyordu bu tarz videoları, sonunda bıraktırabildim. Çocukları manipüle ediyorlar, davranışlarını, saygılarını... değiştiriyorlar.
Kısaca şikayet etmekten veya engellemekten başka seçeneğim kalmamıştı. Engelledim geçtim.
Salih Reis'de o kardesi varya kulak falan kalmamisdi bende

Benim annem zamanında bir hata yapıp vermişti maalesef telefonu. Birkaç ay (veya yıl) o kanser videolara katlanmıştım. Üstelik annemle uyuyordu ve yataktayken yine izliyordu. Annem o süre boyunca kesin uykusuz falan kalmıştır.

Norton Family adında bir koruma paketi gördüm netten ne kadar sağlıklı malumatım yok. Bahsini etttiğimde zaten bu tarz uygulamalar olabilir. Muadili olan programlarda olabilir önerilere ve tavsiyelere açığım arkadaşlar. (:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri