Hesabınız brute-force ağına düşmüş , oyun hesaplarınızı kontrol edin çalınmış olabilir. Ondan önce ise şifre değiştirip 2 aşamalı doğrulamayı aktifleştirin. Ayrıca kredi ve banka kartlarınızın ekstrelerinide kontrol edin.
Virüs programları gereksiz benim görüşüm , çoğu virüs artık bilgilerinizi çalmak için atılıyor ve virüs programları bunu engelleyemiyor genelde bilgileriniz karşıya gidiyor vs en son siliyor virüsü hiçbir işe yaramıyor
Bende bu işi yapıyorum , eskiden method ile doğrulama olan hesaplara bile girilebiliyordu fakat microsoft düzeltti onu, fakat çok fazla deneme yaparlarsa epostan kilitlenebilir. Açmak için genelde numara veya oluşturma bilgileri istiyorlar,bilgin olsun.
Bruteforce yöntemiyle ele geçiriliyor outlooklar , şaşırabilirsiniz belki ama normal yani çok fazla kişinin başına geliyor outlook güvenli bir mail değil.
Şifre değiştirip authenticator koymanız yeterli olacaktır.
Kısaca açıklayacağım , rat (trojan) yediğiniz zaman direkt olarak pcnizdeki her şey karşıya geçer masaüstündeki dosyalar dışında, bunu virüs programları engelleyemez fakat virüsü yedikten sonra karşı tarafın sizin pcnizi kontrol etmesini engelleyebilirler , virüs yedikten sonra virüs taraması...
Trojan bulaşırsa herşeyin çalınır , başka bir virüs bulaşırsada format atman gerekir . Dosyayı indirmeden önce virüstotal sitesinden kontrol edebilirsin virüs olup olmadıgını
Onuda geçtim şu devirde kimse kimseye bedava birşeyi kolay kolay vermez , 4-5 soru cevaplayacaksın iphone 14 pro max kazanıcaksın tabi efendimm
1673354890
Evet
1673354917
Şimdi 2-3 cahil gelir basar 🤣
Youtube , Discord veya internet siteleri üzerinden herhangi bir crack veya hile dosyası indirmediysen korkmana gerek yok , indirdim diyorsan geçmiş olsun.
1673338298
Hala bu sesleri duyuyor musun?
Evet büyük ihtimalle ergenin teki , kız olduğunu görünce hemen yazmış abaza 😂
Genelde zaten bu işi cc , wallet ve valorant / lol / steam hesapları çalmak için yapıyorlar.
Bu arada herhangi bir crypto.com metamask hesabına vs pcden giriş yaptıysan paranı çekmeni öneririm paranın çalınma ihtimali çok yüksek.
1673292706
Şu aralar türk new türemeler çıktı rat işini öğrenen, youtube a video felan atıyorlar çok az bilgisi olan kişiler , videoyu reportlarsanız ban yer...
Virüs updater.exe , silseniz bile tamamen silinmeyebilir, genelde kendini admine gömer stealer olarak.
1673292560
Kanka youtube üzerinden dosya indirmiş tanıdığı birisi değil yani , kendim bu işi yapıyorum tanıdığı birisi olma ihtimali yok .
Kız olduğunu görünce discorduna da girmiş .
Zaten youtube üzerindeki dosyaların %98'i rat ( kendim bu işle uğraşıyorum)
Dosyayı silmenizin tek işe yaracağı nokta eğer rat canlı ise yani pcnizi kontrol edebilen rat ise artık kontrol edemez .
Diğer rat türü zaten sadece bilgilerinizi karşıya geçiriyor .