Neler Yeni

Steam hesabıma giriş yapılmış ve bu ben değilim.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Arkadaşlar selam, steam hesabıma bu sabah İstanbul'dan girilmiş ve oyun oynarken fatal error felan veriyor. Bunlar kim nereden bulurum?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acilen steam desteğe yazmanı ve şifreni değiştirmeyi öneririm.
Dostum bu baya uzun süredir böyleymiş, Aydın Köşk, Karacasudan felan birileri girip durmuş şifreyi az önce değiştirdim bi steam desteğe yazayım şimdi.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şunu hatırlatmak isterim, Steam konumu tamamen doğru göstermeyebiliyor. Örneğin ben hesabıma girerken bazen izmir bazen tokat yani rastgele şehirlerden girdi olarak gösteriyor. Ama siz sabah girmediyseniz hesaba o zaman başkaları girmiş olabilir. Steam Guard korumasını aktif edin ve şifreyi değiştirin.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Şunu hatırlatmak isterim, Steam konumu tamamen doğru göstermeyebiliyor. Örneğin ben hesabıma girerken bazen izmir bazen tokat yani rastgele şehirlerden girdi olarak gösteriyor. Ama siz sabah girmediyseniz hesaba o zaman başkaları girmiş olabilir. Steam Guard korumasını aktif edin ve şifreyi değiştirin.
Evet yani yoksa şu ana kadar hesap çoktan patlamıştı, bakıyorum baya
Dostum bu arada steamdan baktım giriş tarıhlerinde hergün bişey var, o steamı açmak oyun oynamak felan mı?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet yani yoksa şu ana kadar hesap çoktan patlamıştı, bakıyorum baya

Dostum bu arada steamdan baktım giriş tarıhlerinde hergün bişey var, o steamı açmak oyun oynamak felan mı?
Hayır, hesaptan çıkış yapılmış vaziyette tekrar kullanıcı adı ve şifre girip giriyorsanız giriş tarihleri gözükür.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Hayır, hesaptan çıkış yapılmış vaziyette tekrar kullanıcı adı ve şifre girip giriyorsanız giriş tarihleri gözükür.
Dostum ben her gün hesaba girmiyorum ki, bi 1 yıl evvel birde bu gün girdim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum ben her gün hesaba girmiyorum ki, bi 1 yıl evvel birde bu gün girdim.
O zaman bir terslik var diye düşünüyorum. Steam Guard açıp şifre değiştirdiyseniz korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ulaşamadıkları sürece sorun olmaz.

Metro 2033

80+ Bronze
Dostum bu baya uzun süredir böyleymiş, Aydın Köşk, Karacasudan felan birileri girip durmuş şifreyi az önce değiştirdim bi steam desteğe yazayım şimdi.
hocam ben steam guard dan girerken istanbul da göşteriyor sorun odur büyük ihtimal

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
O zaman bir terslik var diye düşünüyorum. Steam Guard açıp şifre değiştirdiyseniz korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ulaşamadıkları sürece sorun olmaz.
G-mailime bağlı, telefonuma değil. Bağlayayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben steam guard dan girerken istanbul da göşteriyor sorun odur büyük ihtimal
İyi de hocam her gün giriş var hesabıma giriş kaydı var.

Sizde nasıl gözüküyor o giriş geçmişi felan?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bağlayın tabii ki. Gmail sıkıntı. Telefonunuzdan Steam'e giriş yapıp Steam Guard seçeneğine tıklayın ordan yönlendirir sizi.

Metro 2033

80+ Bronze

İyi de hocam her gün giriş var hesabıma giriş kaydı var.

Sizde nasıl gözüküyor o giriş geçmişi felan?
hocam siz giriyorsanız hergün öyle diyodur herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom