Acilen steam desteğe yazmanı ve şifreni değiştirmeyi öneririm.Arkadaşlar selam, steam hesabıma bu sabah İstanbul'dan girilmiş ve oyun oynarken fatal error felan veriyor. Bunlar kim nereden bulurum?
Şifreyi değiştir steam guard açArkadaşlar selam, steam hesabıma bu sabah İstanbul'dan girilmiş ve oyun oynarken fatal error felan veriyor. Bunlar kim nereden bulurum?
Dostum bu baya uzun süredir böyleymiş, Aydın Köşk, Karacasudan felan birileri girip durmuş şifreyi az önce değiştirdim bi steam desteğe yazayım şimdi.Acilen steam desteğe yazmanı ve şifreni değiştirmeyi öneririm.
Evet yani yoksa şu ana kadar hesap çoktan patlamıştı, bakıyorum bayaŞunu hatırlatmak isterim, Steam konumu tamamen doğru göstermeyebiliyor. Örneğin ben hesabıma girerken bazen izmir bazen tokat yani rastgele şehirlerden girdi olarak gösteriyor. Ama siz sabah girmediyseniz hesaba o zaman başkaları girmiş olabilir. Steam Guard korumasını aktif edin ve şifreyi değiştirin.
Dostum bu arada steamdan baktım giriş tarıhlerinde hergün bişey var, o steamı açmak oyun oynamak felan mı?Şunu hatırlatmak isterim, Steam konumu tamamen doğru göstermeyebiliyor. Örneğin ben hesabıma girerken bazen izmir bazen tokat yani rastgele şehirlerden girdi olarak gösteriyor. Ama siz sabah girmediyseniz hesaba o zaman başkaları girmiş olabilir. Steam Guard korumasını aktif edin ve şifreyi değiştirin.
Hayır, hesaptan çıkış yapılmış vaziyette tekrar kullanıcı adı ve şifre girip giriyorsanız giriş tarihleri gözükür.Evet yani yoksa şu ana kadar hesap çoktan patlamıştı, bakıyorum baya
Dostum bu arada steamdan baktım giriş tarıhlerinde hergün bişey var, o steamı açmak oyun oynamak felan mı?
Dostum ben her gün hesaba girmiyorum ki, bi 1 yıl evvel birde bu gün girdim.Hayır, hesaptan çıkış yapılmış vaziyette tekrar kullanıcı adı ve şifre girip giriyorsanız giriş tarihleri gözükür.
O zaman bir terslik var diye düşünüyorum. Steam Guard açıp şifre değiştirdiyseniz korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ulaşamadıkları sürece sorun olmaz.Dostum ben her gün hesaba girmiyorum ki, bi 1 yıl evvel birde bu gün girdim.
hocam ben steam guard dan girerken istanbul da göşteriyor sorun odur büyük ihtimalDostum bu baya uzun süredir böyleymiş, Aydın Köşk, Karacasudan felan birileri girip durmuş şifreyi az önce değiştirdim bi steam desteğe yazayım şimdi.
G-mailime bağlı, telefonuma değil. Bağlayayım mı?O zaman bir terslik var diye düşünüyorum. Steam Guard açıp şifre değiştirdiyseniz korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ulaşamadıkları sürece sorun olmaz.
İyi de hocam her gün giriş var hesabıma giriş kaydı var.hocam ben steam guard dan girerken istanbul da göşteriyor sorun odur büyük ihtimal
Sizde nasıl gözüküyor o giriş geçmişi felan?O zaman bir terslik var diye düşünüyorum. Steam Guard açıp şifre değiştirdiyseniz korkmanıza gerek yok. Telefonunuza ulaşamadıkları sürece sorun olmaz.
Bağlayın tabii ki. Gmail sıkıntı. Telefonunuzdan Steam'e giriş yapıp Steam Guard seçeneğine tıklayın ordan yönlendirir sizi.G-mailime bağlı, telefonuma değil. Bağlayayım mı?
hocam siz giriyorsanız hergün öyle diyodur herhaldeG-mailime bağlı, telefonuma değil. Bağlayayım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi de hocam her gün giriş var hesabıma giriş kaydı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizde nasıl gözüküyor o giriş geçmişi felan?