Neler Yeni

Steam hesabıma giriş yapılmış ve bu ben değilim.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Bağlayın tabii ki. Gmail sıkıntı. Telefonunuzdan Steam'e giriş yapıp Steam Guard seçeneğine tıklayın ordan yönlendirir sizi.
Sizin giriş geçmişinde nasıl gözüküyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her gün giriş var mı anlamında.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,619
İsim
Hakanbey
Steam üzerinden bilgisayarınıza müdahale edilebiliyor arkadaşlar Şuanda güvenlik açığı mevcut dikkatli olun REMOTE PLAY güvenlik açığı var Mümkünse devredışı bırakın.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sizin giriş geçmişinde nasıl gözüküyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her gün giriş var mı anlamında.
Hocam şöyle, bende Steam Guard açık olduğundan giriş yaparken telefonumdaki Steam uygulamasından onay vermem gerekiyor. O onayı verince mailimede mesaj geliyor yeni tarayıcıdan erişim diye.

Steam üzerinden bilgisayarınıza müdahale edilebiliyor arkadaşlar Şuanda güvenlik açığı mevcut dikkatli olun REMOTE PLAY güvenlik açığı var Mümkünse devredışı bırakın.
İyi dedin hocam bende şimdi kapattım.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Hocam şöyle, bende Steam Guard açık olduğundan giriş yaparken telefonumdaki Steam uygulamasından onay vermem gerekiyor. O onayı verince mailimede mesaj geliyor yeni tarayıcıdan erişim diye.
Hocam tamam da, sizin geçmişte öyle şeyler var mı bi baksanıza belki steamı açmadır.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam tamam da, sizin geçmişte öyle şeyler var mı bi baksanıza belki steamı açmadır.
Hayır öyle bir şey yok bende, günde defalarca Steam'i kapatıp açıyorum. Hiç bir mesaj gelmedi bana. Sadece Steam hesabımdan çıkış yapıp girdiğim zaman geliyor.

zClutcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim
Hayır öyle bir şey yok bende, günde defalarca Steam'i kapatıp açıyorum. Hiç bir mesaj gelmedi bana. Sadece Steam hesabımdan çıkış yapıp girdiğim zaman geliyor.
Anladım, yanı siteden baktınız ve giriş yoktu. Öyle mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Top Bottom