Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Sanırım virüs bulaştı

Alakası yok. 6 senedir tek bir site kullanırım. Bilgisayara hesaplara hiç bişi olmadı. Reklam virisü indirmeye olacak iş deyil. Spiderman 2 indirdim Türkçe yama kurdum 0. Problem.
  2. oğuzhan18

Kaspersky Premium alınır mı

Yani kullanım amacına göre alınabilir. Benim gibi crack oyun indirmiyorsan bana göre gereksiz. Çünkü ücretsizde başka ürün bulabilirsin.
  3. oğuzhan18

norton 360 ile norton 360 for gamers farkı nedir

En son eset kullandığımda mp3 olarak müzik indiriyorum sürekli sağ altta kırmızı olarak geliyordu bilgi hemen anında çat sildim virüs programını. Bide görev yöneticisinde birden fazla gösteriyor kullanmaz bişi ama hoşuma gitmiyor.
  4. oğuzhan18

Valla hiç kullanmadığım için bilmiyorum. İyisini kötüsünü teknopattda kaspery çok öneren var.
  5. oğuzhan18

Aslında hiç gerek yok ama bazı insanlar bu programları kullanınca kesin virüsten kurtulacağını sanıyorlar kaspery virüs programını burda mı çok söylediler sana yoksa başka forumda mı valla pcde 50 tane crack oyun vardır bişi olduğu yok. 😁😁
  6. oğuzhan18

RAT NEDİR NASIL BULAŞIR ACİL

7 senedir torrenten oyun oynarım hatta dün rdr2 indirdim bu arada midemi bulandırdı oyun beğenmedim ata bin gez bitti olay. valla bu zamana kadar ne şifrelerim gitti ne bilgisayarım gitti ne bişi oldu hemen pcye bişi olduğnda hop torrent demeyi bırakın artık. indirdiğiniz kaynaklara dikkat edin...
  7. oğuzhan18

Virüs Temizlemek Kolay Mıdır? ( Trojan.Win32.Fsysna.gksg )

özelden yazayım.
  8. oğuzhan18

Virüs Temizlemek Kolay Mıdır? ( Trojan.Win32.Fsysna.gksg )

6 senedir torrentden. Bütün hikayeli oyunları oynayıp bitirmiş birisi olarak. Kesinlikle virüs programı önermiyorum. Çünkü çok gereksiz bir şekilde arka planda çalıştığı için gereksiz buluyorum. Bilinçsiz insanlar kullanabilir çünki neyin nerden indereceğini bilmiyorlar malesef. Not torrent...
  9. oğuzhan18

norton uygulaması iyi midir ?

dostum torrenten nereden oyun indirceğini bilmiyorsan doğru siteleri örnek dursun ama daha bilindik programlar daha iyi olur bence onu kaldır gitsin. arkada boş yere veri çalışmasın.
  10. oğuzhan18

Çözüldü✓ kaspersky premium alınır mı?

torrenten oyun indiriyorsan ona göre kullan nerden neyi indirceğini bilen bir birey deyilsen almanı öneririm şahsen ben önermiyorum çünkü kendimce diyorum gereksiz. yıllardır hikayeli oyunları tek siteden indiririm hiç virüs yavaşlama yada v.b yaşamadım sana kalmış.
  11. oğuzhan18

Sizce davalık mı oldum

küfür vb gibi şeylerden dava açılsa bile cebinden öle para çıkcak gibi durum yok keyfine bak.
  12. oğuzhan18

Sizce davalık mı oldum

ben oyunda telefon numaramı veriyorum arasınlar diye ona rağmen bir alo demeye cesaret edemiyorlar bence bi cacık çıkcağını düşünmüyorum. kafaya takma.
  13. oğuzhan18

Bedava antivirus önerisi

10 senedir torrent kullanıyorum bütün hikayeli oyunları cyperpunk god of war metro serileri call of duty serileri olsun torrenten oynarım neden neyi nerden indirceğimi bildiğim için. virüs programı gereksiz bilinçli kullanıcılar kullanmazlar zaten.
  14. oğuzhan18

Steam hesabı çalındı

tabii ki
  15. oğuzhan18

Steam hesabı çalındı

valla hocam şöle konuş canımı iste arkadaş gelmiş birde burdan laf ediyor bu sitede sıkıntı yok zaten ona başka bişi bulaşmış arkadaşı zaten diskordan gelen mesajlara tıklayınca hesaplar gidiyor herkes biliyor bunu.
  16. oğuzhan18

Steam hesabı çalındı

yanlış anlama cidden normal bir şekilde sordum 1642277503 siteyi ben sana atayım banada yorum yazsana özelden bakınca nası bi yorum yapcan merak ettimde.
  17. oğuzhan18

Steam hesabı çalındı

bunumu sorguladın cidden ben 6 senedir kullanıyorum torrent başka sitelerde kullandım ama 1 kere bile hata yaşamadığım site orası hikaeyli oyuna para verip gururmu yapıcam bide. ben istediğimi elde ettim sıkıntı yok para verenler üzülsün. 1642275677 benim attığım şeyemi suç buldun senin yaşın...
  18. oğuzhan18

Virüs konusunda paronayak oldum

5 senedir torrenten oyun indiriyorum sorunsuz oynuyorum senin kadar telaş yapmadım :D
  19. oğuzhan18

Her Torrent Korsan Anlamına Gelmez

b bizim çok bilmiş insanlarımız torrenti böle şöle virüs kapacak virüs indirirsin ben karışmam torrenten bişi indirilmez diye diye yeni nesili korkak ürkek hale getirdiler. zamanında küçükken bilgisayarcıya gidip crack oyun yüklettirince bişi yok şimdi günah haram virüs vb saçma sapan...
Top Bottom