Neler Yeni

Çözüldü✓ kaspersky premium alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
kaspersky premium 3 cihaz 1 yıllık 200 lira almaya değermi

YazılımKafa

80+ Gold

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bende kullanıyordum baya memnun kalmıştım. Bilgisayarımda çok fazla korsan program var bir süre sonra bilgisayarımın yavaşladığını hissettim kaspersky'a tarattım virüs buldu halletti pc eski hızına döndü herhangi bir format atmama vs. de kalmadı. Fakat ben internetten key bulup onları kullanmıştım şansa birkaç aylık keyler çıkmıştı. Öyle bir deneyin isterseniz ben internetteki keyler sayesinde yaklaşık 7-8 ay kadar kullandım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kullanıyordum baya memnun kalmıştım. Bilgisayarımda çok fazla korsan program var bir süre sonra bilgisayarımın yavaşladığını hissettim kaspersky'a tarattım virüs buldu halletti pc eski hızına döndü herhangi bir format atmama vs. de kalmadı. Fakat ben internetten key bulup onları kullanmıştım şansa birkaç aylık keyler çıkmıştı. Öyle bir deneyin isterseniz ben internetteki keyler sayesinde yaklaşık 7-8 ay kadar kullandım.
Sağol denerim. Bu arada avira ve kaspersky ikisii aynı anda kullanim demi daha iyi olur
Avtest puanları gayet güzel. Performans sorunu da yaratmıyor bende. Prime sürümü olduğu için mobilde de geçerli sınırsız vpnsi var.Alınır dostum. 200 ona bir şey değil.
EyvAllah
Alınır dostum. 200 ona bir şey değil.
Teşekkür ederim
Korsan program kullanıyorsan al bence.
Teşekkür ederim cevabın için

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
torrenten oyun indiriyorsan ona göre kullan nerden neyi indirceğini bilen bir birey deyilsen almanı öneririm şahsen ben önermiyorum çünkü kendimce diyorum gereksiz. yıllardır hikayeli oyunları tek siteden indiririm hiç virüs yavaşlama yada v.b yaşamadım sana kalmış.

dostveviski

80+ Bronze
Kasması sorun değil de iki antivirüs birbiriyle çatışır durduk yere sorunlarla uğraşma. Ayrıca win11' in defenderi bile gayet iyi çalışıyor. 2 antivirüs kurmayı düşünecek kadar ne indiriyorsun bilgisayara :D. Cracklı programlar indiriyorsan zaten her antivirüs programı sıkıntı çıkartacak sonra antivirüsü duraklatıp kuracaksın içeriye kendi elinle almış olacaksın virüsü. Uzun lafın kısası tek antivirüs yeter iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,827
Üyeler
167,896
Son üye
oxsn
Top Bottom