mustafakrt27
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
kaspersky premium 3 cihaz 1 yıllık 200 lira almaya değermi
Korsan program kullanıyorsan al bence.kaspersky premium 3 cihaz 1 yıllık 200 lira almaya değermi
avira ilk defa duyuyorum güzelmiAvira prime 3 aylık ücretsiz şuan istersen mailini yaz göndereyim.
Alınır dostum. 200 ona bir şey değil.kaspersky premium 3 cihaz 1 yıllık 200 lira almaya değermi
Avtest puanları gayet güzel. Performans sorunu da yaratmıyor bende. Prime sürümü olduğu için mobilde de geçerli sınırsız vpnsi var.avira ilk defa duyuyorum güzelmi
Sağol denerim. Bu arada avira ve kaspersky ikisii aynı anda kullanim demi daha iyi olurBende kullanıyordum baya memnun kalmıştım. Bilgisayarımda çok fazla korsan program var bir süre sonra bilgisayarımın yavaşladığını hissettim kaspersky'a tarattım virüs buldu halletti pc eski hızına döndü herhangi bir format atmama vs. de kalmadı. Fakat ben internetten key bulup onları kullanmıştım şansa birkaç aylık keyler çıkmıştı. Öyle bir deneyin isterseniz ben internetteki keyler sayesinde yaklaşık 7-8 ay kadar kullandım.
EyvAllahAvtest puanları gayet güzel. Performans sorunu da yaratmıyor bende. Prime sürümü olduğu için mobilde de geçerli sınırsız vpnsi var.Alınır dostum. 200 ona bir şey değil.
Teşekkür ederimAlınır dostum. 200 ona bir şey değil.
Teşekkür ederim cevabın içinKorsan program kullanıyorsan al bence.
nie2 antivirüs kullanma bilgisayarda.
kasar
Kasması sorun değil de iki antivirüs birbiriyle çatışır durduk yere sorunlarla uğraşma. Ayrıca win11' in defenderi bile gayet iyi çalışıyor. 2 antivirüs kurmayı düşünecek kadar ne indiriyorsun bilgisayarakasar