Arama sonuçları: *

1. zerolite

discord fake steam linki tıklarsak sorun olur mu?

hocam sağ altta çıkan discord bildirimine tıkladım sanırım bir sorun olmaz direkt discordu açtı sadece zaten
  2. zerolite

discord fake steam linki tıklarsak sorun olur mu?

Arkadaşlar selam, arkadaş hacklenmiş sanırım böyle bir mesaj geldi sağda bildirim gelince bilgisayardan sağdan tıkladım ama siteye girmedi direkt sohbete attı. linke girdiğini varsayarsak herhangi bir durum olur mu? sadece linke girerek steam çalınır mı?
  3. zerolite

Dolandırıcı mail bilgisayara erişebilir mi?

Dostlar selam, dolandırıcı olduğu bariz pdf i indirirsem virüs bulaşacak. sadece mail okuma ile herhangi bir işlem yapamazlar dimi?
  4. zerolite

GoW TAA kapatma modundan virüs bulaşmış olabilir mi?

Discorda girip sordum daha önce kullan hiç kimse sorun yaşamamış. Konu linki;
  5. zerolite

GoW TAA kapatma modundan virüs bulaşmış olabilir mi?

Arkadaşlar selam, TAA'yı oyunlarda kullanırken kafayı yiyorum oyunumu bulanık yapan her şeyden nefret ediyorum. Bu yüzden fucktaa Reddit'inde paylaşılan TAA kapatan modu kurdum ama mod 60KB civarında bir şey. Ve EXE olarak dosyayı kuruyor, kurdum gerçekten TAA kapattı ama ben bu dosyayı...
  6. zerolite

Google AUTENTİCATHOR Hakkında

Uygulamada hesabını açarken sana verdiği kodlar işte hocam.
  7. zerolite

Google AUTENTİCATHOR Hakkında

Kurtarma kodunu telefonun dışında bir yere kaydet, google auth'a yeni geldi hesaba senkron etmek ama yine de fayda var.
  8. zerolite

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Format atmazsan %100 bir temizlik olmaz
  9. zerolite

dinoraptzor.org virüsü

Hocam şunu kurup bir taratın düzelecektir büyük ihtimalle https://www.malwarebytes.com/adwcleaner
  10. zerolite

Google Hesabım Çalındı!

Google hesaplarında 2F olsa bile çalınmalar oluyor, adam niye sallasın ?
  11. zerolite

Rina Roleplay güvenli mi?

Bence oynamayın hocam yine de siz bilirsiniz.
  12. zerolite

Rina Roleplay güvenli mi?

O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.
  13. zerolite

Kaspersky yükleme sonra mouse klavye çalışmama

hocam sistemi güvenli mod ekranına alıp oradan verileri koruyup sıfırlama yaparsanız düzeliyor, ben onun için tek rami söküp o ekrana girmesini sağladım o şekiled yaptım.
  14. zerolite

Virüs korkumu nasıl çözerim

güvenlik kategorisinde olduğuna göre Korona (!)
  15. zerolite

Mail hesabım çalınmış olabilir mi?

hocam rastgele mail girme ihtimali bile olabilir, benim adım soyadım olan bir mail hesabım var ve bütün kişiler o maille banka hesabı açıyorlar. kötü niyetli olsam girip bakacağımda direkt mailimi çıkart diyip çıkartıyorum.
  16. zerolite

Çözüldü✓ Chrome'a Vi̇rüs Gi̇rdi̇

ADWCleaner senin sorununu çözer; https://www.gezginler.net/indir/adwcleaner.html Eğer sorunun çözüldüyse 'rapor' kısmından Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
  17. zerolite

Kimlik Bilgilerim Çalındı

Devlet yaklasik 1-2 ay önce sizdirmisti verileri ondan kaynaklı olabilir, zaten internette bu olay çok döndü. Gazetecilerin vs hepsinin yayınlanmıştı.
  18. zerolite

Binance uid sorun yaratır mı ?

Arkadaşlar merhaba, bu bölümden çekiliş için id paylaştım ama sorun yaratır mı ? youtube de sansürsüz bir şekilde gösterilen videolar var sorun olsa göstermezler diye tahmin ediyorum
  19. zerolite

Arkadaşım getcontact indirmiş ne yapabilirim?

hayır tam olarak öyle değil, uygulamada rehbere izin vermedi ancak beni kimler nasıl kaydetmiş diye baktığında 4-5 tane sonuç gözüküyor ama kimlerin arkadaşımı o şekilde kaydettiği gözükmüyor. Bende bu durumda arkadaşımı o şekilde kaydeden kişilerin kendi rehberine erişime izin verdiği için...
  20. zerolite

Arkadaşım getcontact indirmiş ne yapabilirim?

ama 4-5 tane nasıl kaydedildiğine dair bilgi elde etmiş, ama kimlerin kaydettiği gözükmüyor. Kaydeden kişiler rehberine izin verdiği için mi görebiliyor kendini nasıl kaydedildiğini.
Top Bottom