Arkadaşlar selam, arkadaş hacklenmiş sanırım böyle bir mesaj geldi sağda bildirim gelince bilgisayardan sağdan tıkladım ama siteye girmedi direkt sohbete attı. linke girdiğini varsayarsak herhangi bir durum olur mu? sadece linke girerek steam çalınır mı?
Arkadaşlar selam, TAA'yı oyunlarda kullanırken kafayı yiyorum oyunumu bulanık yapan her şeyden nefret ediyorum. Bu yüzden fucktaa Reddit'inde paylaşılan TAA kapatan modu kurdum ama mod 60KB civarında bir şey. Ve EXE olarak dosyayı kuruyor, kurdum gerçekten TAA kapattı ama ben bu dosyayı...
O sunucuya ben gram güvenmiyorum, zaten çoğu anti virüsler keylogger ve trojen buluyor. hesaplarının çalındığını iddia edenlerde var. bence kurmayın, ben zamanında kurup 1-2 hafta oynayıp silip formatlamıştım.
hocam sistemi güvenli mod ekranına alıp oradan verileri koruyup sıfırlama yaparsanız düzeliyor, ben onun için tek rami söküp o ekrana girmesini sağladım o şekiled yaptım.
hocam rastgele mail girme ihtimali bile olabilir, benim adım soyadım olan bir mail hesabım var ve bütün kişiler o maille banka hesabı açıyorlar. kötü niyetli olsam girip bakacağımda direkt mailimi çıkart diyip çıkartıyorum.
Arkadaşlar merhaba, bu bölümden çekiliş için id paylaştım ama sorun yaratır mı ? youtube de sansürsüz bir şekilde gösterilen videolar var sorun olsa göstermezler diye tahmin ediyorum
hayır tam olarak öyle değil, uygulamada rehbere izin vermedi ancak beni kimler nasıl kaydetmiş diye baktığında 4-5 tane sonuç gözüküyor ama kimlerin arkadaşımı o şekilde kaydettiği gözükmüyor. Bende bu durumda arkadaşımı o şekilde kaydeden kişilerin kendi rehberine erişime izin verdiği için...
ama 4-5 tane nasıl kaydedildiğine dair bilgi elde etmiş, ama kimlerin kaydettiği gözükmüyor. Kaydeden kişiler rehberine izin verdiği için mi görebiliyor kendini nasıl kaydedildiğini.