PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Alıntıyı görüntüle
Böyle bi virüs bulaştı daha gitmek bilmiyor ve kendini çoğaltıyor.Nasıl gönderebilceğimi bilen varsa lütfen yazsın.internet de kötü olduğu için format atmayı düşünmüyorum
Aşağıdaki adresteki adımları takip ederek çevrimdışı tarama yap, ayrıca tarama yapmadan önce virüs tanımlarının güncel olduğundan emin ol. Yüksek ihtimalle sorunun çözülecektir.

----

Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez
2 tb lik hddnin 1.5 tbsi dolu 240 lık ssdnin 235 i dolu ben virüsü geç canım sıkıldığında format atıyorum virüs bulaşsa bukdr rahat davranamazdım

2 tb lik hddnin 1.5 tbsi dolu 240 lık ssdnin 235 i dolu ben virüsü geç canım sıkıldığında format atıyorum virüs bulaşsa bukdr rahat davranamazdım

Yalnız her canın sıkıldığında format atma o HDD ve SSD'nin ömründen ömür alıyorsun. Formatı geçtim her veri yazıp sildiğinde bile ömrü azalıyor.

Format atmazsan %100 bir temizlik olmaz

Yalnız her canın sıkıldığında format atma o HDD ve SSD'nin ömründen ömür alıyorsun. Formatı geçtim her veri yazıp sildiğinde bile ömrü azalıyor.
her canımın sıkılması 6-7 ayı bulduğu için sorun yok :D hdd zaten taşınabilir kendisinde sadece oyun depoluyorum

Geri