TÜRKKILICI
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Böyle bi virüs bulaştı daha gitmek bilmiyor ve kendini çoğaltıyor.Nasıl gönderebilceğimi bilen varsa lütfen yazsın.internet de kötü olduğu için format atmayı düşünmüyorum
Malwarebytes tavsiye ediyorum bende benzer bir durum yaşamıştımMalwarebytes, Kaspersky ile tarat sorun falan kalmaz.
keşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulurNasıl temizlemeyi düşünüyorsun? 1 Gün gecici temizlerim sanarsın ertesi gün bi bakmışsın her şey gitmiş kesinlikle formatı at gerekirse valorant'ı indirmek için pc yi gece açık bırak bu iş riske atılmaz.
En çok oynadığın oyunu yükle diğerlerini internet gelince yüklersin ne zaman gelicek?keşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulur
https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-mbps-internet-keyfi.821195/#post-7624021 şöyle bir forum açtım bi bak istersenEn çok oynadığın oyunu yükle diğerlerini internet gelince yüklersin ne zaman gelicek?
bastım işe yaramıyordu bende format attımEkran görüntüaündeki eylemleri başlat tuşuna bastın mı?bazen kullanıcıdan komut alana kadar temizlemiyor
Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmezkeşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulur
Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmezkeşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulur