PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Reaksiyon skoru
44
1697270561303.png

Böyle bi virüs bulaştı daha gitmek bilmiyor ve kendini çoğaltıyor.Nasıl gönderebilceğimi bilen varsa lütfen yazsın.internet de kötü olduğu için format atmayı düşünmüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nasıl temizlemeyi düşünüyorsun? 1 Gün gecici temizlerim sanarsın ertesi gün bi bakmışsın her şey gitmiş kesinlikle formatı at gerekirse valorant'ı indirmek için pc yi gece açık bırak bu iş riske atılmaz.

Malwarebytes 14günlük premium olan sürümünü indir scan kısmından advanced scanners'e tıkla configure scan de sağ taraftan bütün disklerini seç tarasın.

Nasıl temizlemeyi düşünüyorsun? 1 Gün gecici temizlerim sanarsın ertesi gün bi bakmışsın her şey gitmiş kesinlikle formatı at gerekirse valorant'ı indirmek için pc yi gece açık bırak bu iş riske atılmaz.
keşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulur

keşke sadece valorant olsa , GTA 5 ve bazı oyun ve programlar. 1000mbps internet gelcek o gelse 2 3 saatde herşeyi indiririmde bu intle anca 1 haftayı bulur
En çok oynadığın oyunu yükle diğerlerini internet gelince yüklersin ne zaman gelicek?

Ekran görüntüaündeki eylemleri başlat tuşuna bastın mı?bazen kullanıcıdan komut alana kadar temizlemiyor

Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez

Bu tür durumlar için her zaman elinizdeki bir USB belleği format için hazırda tutun. Bu sayede her ne durumda olursa olsun format atabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri