Neler Yeni

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan y
Alıntıyı görüntüle
Böyle bi virüs bulaştı daha gitmek bilmiyor ve kendini çoğaltıyor.Nasıl gönderebilceğimi bilen varsa lütfen yazsın.internet de kötü olduğu için format atmayı düşünmüyorum
Aşağıdaki adresteki adımları takip ederek çevrimdışı tarama yap, ayrıca tarama yapmadan önce virüs tanımlarının güncel olduğundan emin ol. Yüksek ihtimalle sorunun çözülecektir.

----

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende totalde 12tb lik veri oyun vs var herne olursa olsun silerdim herşeyin den olabilirsin şakaya gelmez
2 tb lik hddnin 1.5 tbsi dolu 240 lık ssdnin 235 i dolu ben virüsü geç canım sıkıldığında format atıyorum virüs bulaşsa bukdr rahat davranamazdım

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Mazlum Pınar
2 tb lik hddnin 1.5 tbsi dolu 240 lık ssdnin 235 i dolu ben virüsü geç canım sıkıldığında format atıyorum virüs bulaşsa bukdr rahat davranamazdım

Yalnız her canın sıkıldığında format atma o HDD ve SSD'nin ömründen ömür alıyorsun. Formatı geçtim her veri yazıp sildiğinde bile ömrü azalıyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Format atmazsan %100 bir temizlik olmaz

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,587
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yalnız her canın sıkıldığında format atma o HDD ve SSD'nin ömründen ömür alıyorsun. Formatı geçtim her veri yazıp sildiğinde bile ömrü azalıyor.
her canımın sıkılması 6-7 ayı bulduğu için sorun yok :D hdd zaten taşınabilir kendisinde sadece oyun depoluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,259
Üyeler
164,808
Son üye
zegeus