Çözüldü✓ Chrome'a Vi̇rüs Gi̇rdi̇

HacıSOFU

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
12,162
Ekran Görüntüsü (257).png

Bilgisayarı açtığımda CHROMU açıp bu şekilde sitelere giriyor.
Tarama için hangi virüs programını kullanmalıyım. En iyisi nedir?
En son Windows XP de böyle sorunlarla karşılaşmıştım 10 yıldır virüs programı ve Defender kullanmıyorum.

10 yıldır virüs programı ve Defender kullanmıyorum.
Bi' çılgınlık yapıp Windows Defender'i ve Google Güvenlik'i açmayı deneyebilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı açtığımda CHROMU açıp bu şekilde sitelere giriyor.
Tarama için hangi virüs programını kullanmalıyım. En iyisi nedir?
En son Windows XP de böyle sorunlarla karşılaşmıştım 10 yıldır virüs programı ve Defender kullanmıyorum.
Bir Defender ile tara bilgisayarda sıkıntı var mı diye sonra Chrome geçmiş silme ayarlarını aç ordan her şeyi işaretle sil geçmezse Chrome'u kaldır ama büyük ihtimal gerek kalmaz

Bi' çılgınlık yapıp Windows Defender'i ve Google Güvenlik'i açmayı deneyebilirsin.
Faydası olmuyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Defender ile tara bilgisayarda sıkıntı var mı diye sonra Chrome geçmiş silme ayarlarını aç ordan her şeyi işaretle sil geçmezse Chrome'u kaldır ama büyük ihtimal gerek kalmaz
Kullandığım windowsta defender tamamen kaldırılmış açamıyorum.

reklam virüsü sadece dostum kolayca halledersin ama yöntemini ben unuttum maalesef hangi siteden girdiğini yazar mısın dikkat edelim veya programdan

ADWCleaner senin sorununu çözer;
Eğer sorunun çözüldüyse 'rapor' kısmından Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

reklam virüsü sadece dostum kolayca halledersin ama yöntemini ben unuttum maalesef hangi siteden girdiğini yazar mısın dikkat edelim veya programdan
ADWCleaner senin sorununu çözer;
Eğer sorunun çözüldüyse 'rapor' kısmından Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Malwarebytes ile taradım 11 tane zararlı yazılım buldu, temizledim düzeldi arkadaşlar teşekkürler.

Ek olarak Kaspersky ile tarayacağım.

Geri