Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Rütbe Sistemimiz Hakkında

İkisi birden olsa bal kaymak. :peped:
  2. Emir Aydın

Sen git o kadar mesaj yaz ama isminin altında Titanium değil Moderatör yazsın. Olacak iş değil. :kizginpeepo:
  3. Emir Aydın

FORUMUMUZUN AYIN ÜYESİNE KÜÇÜK BİR HEDİYE 🔥

Tüm mesajları silip yeni mesaj yazmam lazım herkes forumdan 2 dakika çıkabilir mi?
  4. Emir Aydın

80+ güç kaynaklarında verimliliği belirten ibaredir. Forumumuzda da bu ibareleri rütbe olarak kullanıyoruz. Örnek verecek olursak 80+ Silver bir güç kaynağı 80+ Bronze bir güç kaynağından daha verimli çalışır. Bu sebeple de forumda 500 mesaj yazdıktan sonra 80+ Bronze olurken 2000 mesaj...
  5. Emir Aydın

Donanım Arşivi Forum Yeni Moderatörü Belirlendi

Merak etmeyin moderatör olmak için Sago dinlemenize gerek yok. Doğru söylüyorum değil mi Mehmet abi öyle bir şeye gerek yok. Yani gerek yoktur inşallah. 😬🥺
  6. Emir Aydın

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

Kurallara uymazsan evet. :)
  7. Emir Aydın

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

Hayırlı olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. :) :love:
  8. Emir Aydın

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Ban atabilecek olması lazım. :)
  9. Emir Aydın

TEMA vakfı demedim zaten, sadece gönüllü kavramının ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bu forumda moderatör olmak için can atan bir çok kişi var, neden kimse para istemiyorken para verilsin ki diyorum. Söylediğin gibi burası bir forum, ben hiç bir forumda alınan moderatörlere herhangi bir...
  10. Emir Aydın

Gönüllü olmak için burasının bir yardım kuruluşu olmasına gerek yok. Her yapılan işin bir bedeli olmasına gerek yok, TEMA gibi bir çok vakıfta binlerce gönüllü var ve 1 kuruş bile ücret almıyorlar.
  11. Emir Aydın

Gönüllü olmak isteyen onlarca kişi varken neden üzerine para verilsin ki?
  12. Emir Aydın

Gönüllüyüm, moderatör olabilirim. Daha önceden farklı bir forumda deneyimim olmuştu. Zaten aktiflik konusunda bir sorunumuz olduğunu sanmıyorum, hep buradayım. :D Yaşım 16.
  13. Emir Aydın

Forum'a başkasının konusunu yükseltme geldi!

Sanırım yeniden kurulmayacak, Abdullah abi böyle cevaplamış.
  14. Emir Aydın

Öneri konularına "BÜTÇE" ekleme özelliği geldi

Bulunduğu kısım tam göz önünde, bence doldurmayı unutacak veya o kısmı görecek kişi sayısı çok az olur, harika :)
  15. Emir Aydın

Başlıklarda Kullanılan İfadeler Hakkında!

O kadar fazla kişi yapıyordu ki sistem duruma göre otomatik olarak yazıyor sanıyordum. Bu konuyu görünce üyelerin manuel olarak yazıklarını anladım, çok safmışım :)
  16. Emir Aydın

Donanım Arşivi Forum'un Üçüncü Moderatörü Seçildi!

@Linux hayırlı olsun :)
  17. Emir Aydın

En İyi Cevap Özelliği Aktif!

Bence oy birliğine göre "En iyi cevap" ödülü verilebilir. Mesela bir konuda 3 adet oy aldım ancak konu sahibi yeni üye ve bilmediği için işaretlemeyip gitti :(
  18. Emir Aydın

En İyi Cevap Özelliği Aktif!

Ohhh, şimdi güzel oldu :D
Top Bottom