- En İyi Cevap
- 26
"ACİL", "YARDIM", "BEYLER BAKIN" gibi başlık yazan çok kişi olduğu için.20 karakter neden zorunlu gereksiz bence
"ACİL", "YARDIM", "BEYLER BAKIN" gibi başlık yazan çok kişi olduğu için.20 karakter neden zorunlu gereksiz bence
Konuyu silersen o konuya mesaj atanların mesajları eksilecek ve reaksiyon alanların reaksiyonları azalacak. Eğer her çözülen konu silinirse bu forumda kimin mesajı kalacak acaba?İşte bu tarz durumlarda silmek çok daha mantıklı.
Skor olarak kalabilir.Konuyu silersen o konuya mesaj atanların mesajları eksilecek ve reaksiyon alanların reaksiyonları azalacak. Eğer her çözülen konu silinirse bu forumda kimin mesajı kalacak acaba?
Skor olarak kalması mümkün değil, konuyu sildiğin için mesajlar da siliniyor.Skor olarak kalabilir.
Bilgisayar toplama, hata konuları değil gündem ve konu dışı konuları için geçerli olsun diyorum.
bence kalmalı.Konu silme özelliği gelmeli.
Ben 20 karakteri yazmak için atıyorum ''Donanım Arşivi....'' şeklinde yazıp konu başlığında ki noktaları konuyu açtıktan sonra siliyorum. O şekilde kabul olur mu?Bu konu hakkında duyuru yapmak zorunda kalmak istemezdim fakat biz bu sınırı sizin daha düzgün başlıklar yazmanız adına getirdik. Bunu bile bile gidip başlığı doldurmak adına "20 karakter" yazmak, "....." ile doldurmak gibi şeyleri yapanlar bundan sonra ceza alacaktır.
Mesajlar skor olarak kalabilir basit bir iş. (hatta bir şey yapmalarına gerek yok)Skor olarak kalması mümkün değil, konuyu sildiğin için mesajlar da siliniyor.
Ayrıca sadece belirli bir kategori için bu özelliğin yapılabileceğini sanmıyorum.
Beyler seri, bomba konu, beyler içeri, bayanlar dışarı gibi konulardan ben de sıkıldım açıkcası."ACİL", "YARDIM", "BEYLER BAKIN" gibi başlık yazan çok kişi olduğu için.
Bir de ''ACİL YARDIM MOUSE ÖNERİSİ ACİL HELP BEYLER BAYANLAR BU KONUYA BAKMADAN GEÇMEYİN'' gibi başlıklara da düzenleme gelirse güzel olur.Bu konu hakkında duyuru yapmak zorunda kalmak istemezdim fakat biz bu sınırı sizin daha düzgün başlıklar yazmanız adına getirdik. Bunu bile bile gidip başlığı doldurmak adına "20 karakter" yazmak, "....." ile doldurmak gibi şeyleri yapanlar bundan sonra ceza alacaktır.
Silinen bir şeyin varlığı olmaz mantıken. Silinince nasıl gözükmeye devam edecek orasını anlamadım?Mesajlar skor olarak kalabilir basit bir iş. (hatta bir şey yapmalarına gerek yok)
Kategorilere göre de ayrılır neden ayrılmasın.