RX 570 alınır mı? (Nolur yardım) yazarlar artık
Güldürme.''RX 570 alınır mı?(Memed, Engin)'' yazarız bizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 20 karakter yazanlara uyarı vermek yerine bu tarz konu başlıkları atan kişilere de uyarı verilmeli.
Alıntıyı görüntüle
Verilmediğini nereden biliyorsun?''RX 570 alınır mı?(Memed, Engin)'' yazarız bizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 20 karakter yazanlara uyarı vermek yerine bu tarz konu başlıkları atan kişilere de uyarı verilmeli.
Alıntıyı görüntüle
Bence min 10 max 30 olmalı. Haber yazsam yazamıyorum X kişinin açıklaması yazsam 20 karakter olmuyor. Çoğu kişi aynı dertten yanıyor. Bence 10 a 30 olsun.Bu konu hakkında duyuru yapmak zorunda kalmak istemezdim fakat biz bu sınırı sizin daha düzgün başlıklar yazmanız adına getirdik. Bunu bile bile gidip başlığı doldurmak adına "20 karakter" yazmak, "....." ile doldurmak gibi şeyleri yapanlar bundan sonra ceza alacaktır.
Verilmediğini nereden biliyorsun?
valla çok güzel olmuş. artık bunları yazacaklarına artık sorunlarını daha fazla açıklarlar umarım başlıklarda.Bu konu hakkında duyuru yapmak zorunda kalmak istemezdim fakat biz bu sınırı sizin daha düzgün başlıklar yazmanız adına getirdik. Bunu bile bile gidip başlığı doldurmak adına "20 karakter" yazmak, "....." ile doldurmak gibi şeyleri yapanlar bundan sonra ceza alacaktır.
Bence min 10 max 30 olmalı. Haber yazsam yazamıyorum X kişinin açıklaması yazsam 20 karakter olmuyor. Çoğu kişi aynı dertten yanıyor. Bence 10 a 30 olsun.
Aynen ÖleMesela ''RTE'nin açıklaması'' yerine ''Evren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması'' yazabilirsin.
Çok güzel olmuş. Ben neredeyse her gün görüyordum. Hem yazdıkları şeyi kısaltıyorlar hem de "20 karakter" yazısını ekliyorlar. Bu da biraz saçma oluyor. Yani yaptığınız şey çok güzel olmuş. Burayı seviyorum.Bu konu hakkında duyuru yapmak zorunda kalmak istemezdim fakat biz bu sınırı sizin daha düzgün başlıklar yazmanız adına getirdik. Bunu bile bile gidip başlığı doldurmak adına "20 karakter" yazmak, "....." ile doldurmak gibi şeyleri yapanlar bundan sonra ceza alacaktır.
Olm o zaten 20 karekteri geçiyorMesela ''RTE'nin açıklaması'' yerine ''Evren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması'' yazabilirsin.