Hayır, tüm rütbe sistemi en iyi cevap üzerine tekrardan kuruluyor.Rütbe sistemi değişmiyor. Sadece en iyi mesaj sayısına bağlı olarak ek bir etiket geliyor.
Hayır, tüm rütbe sistemi en iyi cevap üzerine tekrardan kuruluyor.Rütbe sistemi değişmiyor. Sadece en iyi mesaj sayısına bağlı olarak ek bir etiket geliyor.
Abdullah bey diğer konuda açıklama yaptı.Hayır, tüm rütbe sistemi en iyi cevap üzerine tekrardan kuruluyor.
siteyi benim üstüme yap süper mod yap kanalı bana ver nolur ab siteden %80 kar payıda verNe oldu herkes ayrı bir rütbe istiyordu bir ara
Hala istiyorum. İmzaya link ekleme özelliği gold ve üstüne acilen gelmeli.Ne oldu herkes ayrı bir rütbe istiyordu bir ara
Hayır, tüm rütbe sistemi en iyi cevap üzerine tekrardan kuruluyor.
Sanırım yeniden kurulmayacak, Abdullah abi böyle cevaplamış.Arkadaşlar rütbeler ne olacak diye sormayıp "o iş öyle olmaz" diyorsunuz size 80+ Platinum'larınızı sökücez demedik en iyi cevap verenlere Özel Rütbe düşünüyorum. Rütbe için de her soruya yalan yanlış cevap verek adam da zaten en başından beri forum kurallarımızda olduğu gibi yanlış bilgiden banlanır çok sorun değil
İyiymiş.Sanırım yeniden kurulmayacak, Abdullah abi böyle cevaplamış.
Ben mi Mehmet mi?Hala istiyorum. İmzaya link ekleme özelliği gold ve üstüne acilen gelmeli.
Foruma login olmadan önce konuna girdim, normalde engelli listemdesin.[/ISIZE]
Sen.Ben mi Mehmet mi?
Tamam. Türkçeyi tam öğrendiğini düşününce engeli kaldır da bilgilerini teyit ettir.
Türkçeyi senden öğrenecek değilim. Engeli kaldırmayı düşünmüyorum, her zaman engelli olarak engel listemde yer edineceksin.Tamam. Türkçeyi tam öğrendiğini düşününce engeli kaldır da bilgilerini teyit ettir.
Güle güle kullan o zaman.Türkçeyi senden öğrenecek değilim.
Öğretmeninden bile öğrenememişin Semih'ten nasıl öğreneceksin ki?Türkçeyi senden öğrenecek değilim. Engeli kaldırmayı düşünmüyorum, her zaman engelli olarak engel listemde yer edineceksin.