Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Ankara'ya Giden Bazı Afetzedeler

Allah'ım sen yardım et yarabbim 🤲 cumhuriyet tarihinin en büyük felaketi Allah dayanma gücü versin 🙏
  2. Kürşat K.T.K

DEPREMDE YARDIM İSTEYENLER

Yeniden deprem oldu 7.5 Allah'ım sen yardım et yazık ya 😔
  3. Kürşat K.T.K

DEPREMDE YARDIM İSTEYENLER

Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın büyük geçmiş olsun vefat edenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum 🙏
  4. Kürşat K.T.K

FORUMUN YENİ KRAL TACINA SAHİP ÜYELERİ 🔥

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sizlere ufacık yardımım olduysa ne mutlu bana 😊
  5. Kürşat K.T.K

Ben garip bir kulum özelliğim yok knka sağolun var olun yeter bana 😊
  6. Kürşat K.T.K

Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın yardımlaşma duygusunun artması dileğiyle güzel bir uygulama tebrik ediyorum 🙏 ödülü kazanan arkadaşları da canı gönülden kutlarım
  7. Kürşat K.T.K

FORUMUMUZUN AYIN ÜYESİNE KÜÇÜK BİR HEDİYE 🔥

Güzel düşünceli bir davranış tebrik ediyorum güzel kardeşimi👏 başarılar diliyorum değerli forum ailesine 🙏
  8. Kürşat K.T.K

DA FORUM UYARI AFFI ETKİNLİĞİ -3-

Çok teşekkür ederim talebimi dikkate alıp işleme almışlar uyarı puanlarım düştü 🤗
  9. Kürşat K.T.K

DA FORUM UYARI AFFI ETKİNLİĞİ -3-

8 uyarım var bende başvuru yapmak istiyorum sevgiler selamlar
  10. Kürşat K.T.K

İÇERİK İSTEKLERİNİZİ ALAYIM EFENİM 🔥

REİS keyfin yerinde ise bak keyfine tadını çıkar yakında herkesin keyfi kaçar zaten bari sen keyifli ol
  11. Kürşat K.T.K

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Moderatör için biçilmiş kaftanım ama ne yazık ki vaktim haftasonları hariç yok 25 yaşındayım elektrik elektronik teknisyeniyim çeşitli BTK akademi ve Borusan tarafından verilen programlara katıldım ama vaktim yok işte inşallah iyi birilerini bulursunuz
Top Bottom