Neler Yeni

DEPREMDE YARDIM İSTEYENLER

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın büyük geçmiş olsun vefat edenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum 🙏

Son düzenleme:

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Charmqeullin annesi çıkarıldı mı bilen var mı

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht

Ekler

• IMG_20230206_083328.jpg
    IMG_20230206_083328.jpg
    248.2 KB · Hit: 80

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
------
Screenshot_2023-02-06-08-50-24-499_com.instagram.android-edit.jpg

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
evet ne diceksin mehmet yılmaza ben burda kendi fikrimi sunuyorum
Yarın deprem olup olamayacağını bilemezsin ki.Her zaman önlem alınmalı zaten.Ve ölü sayısı çok daha fazla olur.35 daireli bina tamamen yıkılmış bu da en az 80 kişi demek (yıkılan bir sürü bina var örnek verdim sadece), Kahramanmaraş'ta durum o kadar kötü ki vali sayı bile vermedi
yarın deprem olup olmayacagını hiç kimse bilemez ama 42 tane artçı 5.5 6.1 değerlerinde artçılar var deprem hattı hayla aktif
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve şuan ki allah korusun 76 kişilik ölüm 2 3 saat önceden yeni görüntüler geliyor türkiyenin yaşadığı en büyük deprem

bakın arkadaşlar burda beni yargılamanız bir şey değiştirmicek yargılayın ben yukarda bir şey söyledim ve her kişinin önlem almasını istedim önlem almak kötü bir şey değil şimdi gidip halkı galyana getirmek ne alaka nolur bir deli kuyuya taş atmış hikayesi oldu

4.seviye bir deprem bu arkadaşlar hayatın gerçeği ölüm sayısı fazla olcak

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
evet ne diceksin mehmet yılmaza ben burda kendi fikrimi sunuyorum

yarın deprem olup olmayacagını hiç kimse bilemez ama 42 tane artçı 5.5 6.1 değerlerinde artçılar var deprem hattı hayla aktif

ve şuan ki allah korusun 76 kişilik ölüm 2 3 saat önceden yeni görüntüler geliyor türkiyenin yaşadığı en büyük deprem

bakın arkadaşlar burda beni yargılamanız bir şey değiştirmicek yargılayın ben yukarda bir şey söyledim ve her kişinin önlem almasını istedim önlem almak kötü bir şey değil şimdi gidip halkı galyana getirmek ne alaka nolur bir deli kuyuya taş atmış hikayesi oldu

Herkesin psikolojisi berbat durumda. Olabildiğince olumlu düşüncelere bürünmekte fayda var. Korkunun hiçbir faydası yok ecele.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
arkadaşlar konuya gereksiz mesaj yazmak istemiyorum ancak lütfen orada yakını olanların yerine kendini koyarak buraya yazalım. bu konu bilgilendirme amaçlı açılmış. kendi tahminlerinizi yazıp insanları kötü etkilemeyin lütfen. hasarlı binalara da girmeyelim. hepimize geçmiş olsun.

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
arkadaşlar konuya gereksiz mesaj yazmak istemiyorum ancak lütfen orada yakını olanların yerine kendini koyarak buraya yazalım. bu konu bilgilendirme amaçlı açılmış. kendi tahminlerinizi yazıp insanları kötü etkilemeyin lütfen. hasarlı binalara da girmeyelim. hepimize geçmiş olsun.
Uzun lafının kısası "deprem 4 şiddetinde olmuş gibi davranalım" dimi?

Herkes için bir kurtulma umudu tabii ki vardır ama yakınlarının durumun ciddiyetine varması lazım.Gercekten çok kötü.Su an ölü sayısı enkazlarda arama çalışmaları yeni yeni başladığı için az gözüküyor ama akşam böyle olmaz.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
DOSTLARIM DEPREMDE YARDIMA İHTİYACI OLANLAR OLURSA BURADA PAYLAŞSIN TELEFONU ÇEKEN DOSTLARIMIZ GEREKLİ YERLERE HABER VEREBİLİR
KONUYU KAPATMAYIN LÜTFEN

Konuyu sürekli güncel tutalım üstte dursun

EK OLARAK TELEFONA AFAD ACİL ARAMA UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ TELEFON NUMARASI İLE KAYIT OLMAK GEREKİYOR SMS DOĞRULAMASI VAR, KOLAYCA KULLANIMA AÇILIYOR
Konu ustte kalsin mesaj atayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom