Fatih534
80+ Bronze
Böylesi Büyük Depremlerde Oluyor GenellikleBen paranoyak değilim ama deprem sırasında gökyüzü yemyeşil parladı mı?
Böylesi Büyük Depremlerde Oluyor GenellikleBen paranoyak değilim ama deprem sırasında gökyüzü yemyeşil parladı mı?
nedenı nedırBöylesi Büyük Depremlerde Oluyor Genellikle
Hocam 11 lik deprem imkansız bir durum. Öyle bir fay yok.Ha pardon hocam, deprem büyüklüğü sandım ben.
evet ne diceksin mehmet yılmaza ben burda kendi fikrimi sunuyorum
yarın deprem olup olmayacagını hiç kimse bilemez ama 42 tane artçı 5.5 6.1 değerlerinde artçılar var deprem hattı hayla aktifYarın deprem olup olamayacağını bilemezsin ki.Her zaman önlem alınmalı zaten.Ve ölü sayısı çok daha fazla olur.35 daireli bina tamamen yıkılmış bu da en az 80 kişi demek (yıkılan bir sürü bina var örnek verdim sadece), Kahramanmaraş'ta durum o kadar kötü ki vali sayı bile vermedi
evet ne diceksin mehmet yılmaza ben burda kendi fikrimi sunuyorum
yarın deprem olup olmayacagını hiç kimse bilemez ama 42 tane artçı 5.5 6.1 değerlerinde artçılar var deprem hattı hayla aktif
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve şuan ki allah korusun 76 kişilik ölüm 2 3 saat önceden yeni görüntüler geliyor türkiyenin yaşadığı en büyük deprem
bakın arkadaşlar burda beni yargılamanız bir şey değiştirmicek yargılayın ben yukarda bir şey söyledim ve her kişinin önlem almasını istedim önlem almak kötü bir şey değil şimdi gidip halkı galyana getirmek ne alaka nolur bir deli kuyuya taş atmış hikayesi oldu
Uzun lafının kısası "deprem 4 şiddetinde olmuş gibi davranalım" dimi?arkadaşlar konuya gereksiz mesaj yazmak istemiyorum ancak lütfen orada yakını olanların yerine kendini koyarak buraya yazalım. bu konu bilgilendirme amaçlı açılmış. kendi tahminlerinizi yazıp insanları kötü etkilemeyin lütfen. hasarlı binalara da girmeyelim. hepimize geçmiş olsun.
Konu ustte kalsin mesaj atayimDOSTLARIM DEPREMDE YARDIMA İHTİYACI OLANLAR OLURSA BURADA PAYLAŞSIN TELEFONU ÇEKEN DOSTLARIMIZ GEREKLİ YERLERE HABER VEREBİLİR
KONUYU KAPATMAYIN LÜTFEN
Konuyu sürekli güncel tutalım üstte dursun
EK OLARAK TELEFONA AFAD ACİL ARAMA UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ TELEFON NUMARASI İLE KAYIT OLMAK GEREKİYOR SMS DOĞRULAMASI VAR, KOLAYCA KULLANIMA AÇILIYOR