melidoas6
80+ Silver
Hocam bence arkadaşa ufak bir sürpriz yapabilirsiniz bu alfalığından dolayı ,elimde olsa ben yapardım
Hocam bence arkadaşa ufak bir sürpriz yapabilirsiniz bu alfalığından dolayı ,elimde olsa ben yapardım
Valorant'ın zararları vol bilmem kaç...Tamda valodaydım şansa bak güle güle harcayın
bende gta playlistdeydim yaTamda valodaydım şansa bak güle güle harcayın
hadi sizin bahaneniz var ben konuyu okuyup yazmaya üşeniyodumbende gta playlistdeydim ya
Mr. Beast Turkish Version@Mehmet Yılmaz tam şu yorumumdan itibaren üstümde kalan tüm üyelere 200TL'lik amazon hediye çeki göndersene. Güle güle harcayın
Tesekkür ederim yeğen için harcayım bende.@Mehmet Yılmaz tam şu yorumumdan itibaren üstümde kalan tüm üyelere 200TL'lik amazon hediye çeki göndersene. Güle güle harcayın
Abe kızanım hayırlı olsun. @Emmree Gel kapaklıya beraber baalım şu kulaklığa beyaBuradan öncelikle Abdullah abi sana ve moderatör arkadaşlara çok teşekkür ederim. Elimden geldikçe forumda sorunları olan tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Gerçekten ağabey be.. <3Dostlarım merhabalar son zamanlarda yardım severliği ve çalışkanlığı ile yönetim ekibimin gözüne çarpan ve ağırlıklı @Mehmet Yılmaz 'ın kararı ile @Emmree isimli üyemize forumdaki pozitif katkısından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum ve kabul ederse 1 adet yön titreşimli Corsair HS60 Haptic oyuncu kulaklığı hediye etmek istiyoruz. Kargo bilgileri için @Mehmet Yılmaz a ulaşırsan çok sevinirim.
Büyük bir topluluğun forumunu yönetmek tahmininizden çok fazla kişiyi yıpratan, maddi manevi çok yoran bir yol bu yolda bize destekçi olduğunuz için teşekkürler.
Özellikle eklemek isterim ki ben sizleri abi kardeş olarak görüyor ve o samimiyetle konuşup o samimiyetle gülüp bazen de o samimiyetle kızıyorum umarım bu durumum da sizi kızdırmıyordur
Teşekkürler sanırım saniyeler ile kazandım@Mehmet Yılmaz tam şu yorumumdan itibaren üstümde kalan tüm üyelere 200TL'lik amazon hediye çeki göndersene. Güle güle harcayın
Yeni fark ettiğim için sabah yazabildim.11 kişi dönüş yaptı, diğer arkadaşları da bekliyorum.