Neler Yeni

İNDİRİM HASTASI ÜYEMİZE UFAK BİR HEDİYE 🔥

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,620
İsim
Taha yücel
Malum @Ckribrahim isimli şahsı bilmeyeniniz yoktur adam tam bir azılı indirim avcısı ve burada çok forum üyesine bütçesel olarak katkısı oldu. Biz de kendisine layık değil ama 300TL değerinde bir hediye çeki vermek istedik. Güle güle harcasın fazlasıyla hakediyor. Ve üyelerimizi de indirimli ürün bulma konusunda dolaylı olarak teşvik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçerse çok sevinirim.

@Ckribrahim yüzünden ön plana çıkamayan diğer üyeler; :LOL:

Alıntıyı görüntüle
abi banada isimim yazılı fenerbahçe forması hediye edebilirmisin forumun en fanatiğiyim de ayıptır söylemesi :D

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Malum @Ckribrahim isimli şahsı bilmeyeniniz yoktur adam tam bir azılı indirim avcısı ve burada çok forum üyesine bütçesel olarak katkısı oldu. Biz de kendisine layık değil ama 300TL değerinde bir hediye çeki vermek istedik. Güle güle harcasın fazlasıyla hakediyor. Ve üyelerimizi de indirimli ürün bulma konusunda dolaylı olarak teşvik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçerse çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Sayesinde güzel bir SSD yi güzel bir fiyata aldım benim gibi indirim kovalamaya vakti olmayanlar için biçilmiş kaftan

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,723
İsim
Mert Can Ergün

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,209
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gerçekten forumda ki arkadaşlara faydası çok olmuştur.
İndirim sever üye simgesini yanına bir de Beton Yetmez Simgesi verilmeli :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemil Karakurt

Alıntıyı görüntüle
Adamsın gardaşım 😎

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Adem Akbulut
%100 hakediyor kendisi.
Merhaba. Biliyorum konu ile alakasız bir mesaj olacak benim mesaj ama forum isminiz tanıdık geldi bir başka forumdan acaba bir başka forumda bulunmuş muydunuz internette? Biliyorum biraz genel bir soru ondan kusura bakmayın. Neyse konu ile alakalı olarakta İbrahim the İndirim Avcısı arkadaşı kutlarım cidden vaktini ayırması bu tarz bir işe güzel bir şey klavyesine sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,561
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom