DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,326
@Emmree hayırlı olsun kanka.Dostlarım merhabalar son zamanlarda yardım severliği ve çalışkanlığı ile yönetim ekibimin gözüne çarpan ve ağırlıklı @Mehmet Yılmaz 'ın kararı ile @Emmree isimli üyemize forumdaki pozitif katkısından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum ve kabul ederse 1 adet yön titreşimli Corsair HS60 Haptic oyuncu kulaklığı hediye etmek istiyoruz. Kargo bilgileri için @Mehmet Yılmaz a ulaşırsan çok sevinirim.
Büyük bir topluluğun forumunu yönetmek tahmininizden çok fazla kişiyi yıpratan, maddi manevi çok yoran bir yol bu yolda bize destekçi olduğunuz için teşekkürler.
Özellikle eklemek isterim ki ben sizleri abi kardeş olarak görüyor ve o samimiyetle konuşup o samimiyetle gülüp bazen de o samimiyetle kızıyorum umarım bu durumum da sizi kızdırmıyordur![]()
Teşekkür ederim valla iyisin@Mehmet Yılmaz tam şu yorumumdan itibaren üstümde kalan tüm üyelere 200TL'lik amazon hediye çeki göndersene. Güle güle harcayın![]()
boşver sen bize verFORUMUMUZUN AYIN ÜYESİNE KÜÇÜK BİR HEDİYE 🔥
Kızdırıyor. Ama en nihayetinde canımızsın be Abdullah hoca :peepokalp:forum.donanimarsivi.com
Yukarıdaki mesajdan önce konuya yazan arkadaşlardan dönüş yapmayanlar var, yarın göndereceğim hediye çeklerini, dönüş yapmalarını bekliyorum.
Abi ben o saatte kalktım depreme yakalandım kendimi dışarı zor attım benim suçum ne bende yorum yapçaktım yoksa hala biraz korkuyorum DEPREM OLURSA DİYEMehmet'e özelden amazon kullanıcı mailinizi iletin oraya 200tl'lik çek tanımlatacak. İşini görmesine çok sevindim.
Yalnız o yorum geçtiğimiz gece değil bir önceki gece yapıldı.Abi ben o saatte kalktım depreme yakalandım kendimi dışarı zor attım benim suçum ne bende yorum yapçaktım yoksa hala biraz korkuyorum DEPREM OLURSA DİYE