Arama sonuçları: *

1. A

Evde IMEI atılır mı.

11T pro modellerinde kalıcı IMEI olması için direnç atılması gerekiyor. Ama düz 11T modellerinde direk bilgisayar ile yazılım atılabiliyor. Yani evde doğru programı bulursan atabilirsin
  2. A

Telefon numarası başkası erişim sağlıyor

Polise falan başvurmak lazım mı bir sorun olursa diye
  3. A

Biraz daha baktım bir sürü farklı uygulamada bir sürü farklı işime kayıtlı hesaplar var numara değiştircez
  4. A

Numara 2 3 senelik Eylül ayında sağlayici değiştirmiş sadece
  5. A

Anneannem garip mesajlar geliyor diye telefonunu gösterdi baktım. İninal paycell migros hepsiburada VK fups infobank gibi yerlerden mesajlar gelmiş biraz daha baktım Hepsiburada telefon numarasını kullanarak hesaba giriş yaptım. Hatay İskenderun'da bir adrese sipariş verilmiş. Hesap sahibi...
  6. A

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Bu server kayıtın olayı nedir bildiğimiz IMEI atma dedikleri işlem mi. Ben mi11t pro yurtdışı kullanıyorum aldığım yer yurt dışı imeisinin süresi bitince direnç değiştirip IMEI atmıştı 1 saatte
  7. A

Cayma bedelim ne kadar

Vodafone kullanıcısıyım memnun değilim turktelekoma geçmek istiyorum. Yanımda uygulamasında bunu buldum
  8. A

Samsung healt monitör nasıl kurarım

Bu videoyu izleyerek yaptım gayet düzgün çalışıyor
  9. A

Samsung healt monitör nasıl kurarım

Ailem bana hediye olarak Samsung Galaxy watch 5 almış bazı özellikler için Samsung health monitör istiyor. Ama sanırım sadece Samsung telefonlar için varmış. Benim telefonum Xiaomi. Telefonuma kurabilmem için apkvb varmıdır
  10. A

Google fotoğraflar arama geçmişi nasıl silinir

Google fotoğrafların arama kısmında birşeyler aradım. Artık her arama kısmına girdiğimde onlar gözüküyor nasıl silebilirim? Belki giderler diye başka aramalarda yaptım ama olmadı
  11. A

Mi11t pro güncelleme gelmiyor

Mı 11t pro ya normalde miui14 çıktı ama bana bir türlü güncelleme gelmiyor. Aynı gün aynı telefondan kardeşime de aldık ona geldi güncelleme bana gelmiyor. Güncellemeleri önceden al ayarı da açık.
  12. A

Mi cloud depolama sorunu

Mi11t pro telefonum var ilk geldiğinde bütün yedeklemeleri falan açmıştım mi clouddaki 5 GB alan hemen doldu bu nedenle bazı özellikleri kullanmak istediğimde cloud hesabınız dolu hatası veriyor clouda baktığımda tamamını galeri kaplıyor. Halı hazırda Google fotoğraflarda 100gb depolama satın...
  13. A

Android Mi 11T Proya , Tuşlu Telefondaki İmei Atılabilir mi?

Bende 11t pro aldım kimse uyarmadigi için telefoncu dan daha çıkmadan temiz bir başlangıç olsun diye kurulu telefonu sıfırladım IMEI gitti tekrar attircam
  14. A

Hazır video şablonu bulabileceğim uygulama

Arkadaşımın doğum günü için video hazırlamak istiyorum arkqda bı müzik fotoğraflar falan hazır şablon kullanabileceğim bir mobil uygulama öneriniz var mı
  15. A

Whatsapp web mesaj sorunu

Telefonum bozuldu daha önceden whatsapp web açıktı bilgisayarda onun üzerinden kullanıyodum bu gün yanlışkla whattsapp web den çıkış yaptım daha sonra sim kartımı annemin telefonundaki ikinci sim kısmına taktım whatsapp webi tekrar açtım sonra telefondan whatsapı kapattım ama bütün mesajlarım...
  16. A

Birinin Whatsapp fotoğrafını kaldırma

Durumu tam anlatamam ama şöyle açıklayayım kendi telefonumdan birilerine sürekli birşeyler gösteriyorum. Ama gösterdiğim kişilerin konuştuğumu bilmemeleri gereken biri var ve o kişiylede çok sık konuşuyorum. Aniden yukardan bir Whatsapp bildirimi gelirse hiç iyi olmaz bildirimleri engelleyemem...
  17. A

Android Poco X3 NFC ALMAYIN!

Bence xiaomi alıcaksanız Mi serisi alınmalı diğer serileri deneme tahtası olarak kullanıyorlar. Diğer markalarda da aynı yeni bir özellik önce redmi honor realme poco gibi alt markalara geliyor. Firma bakıyor müşteri memnun fakat şöyle sorunlar Ana marka olan xiaomi mi , huwaei, Oppo amiral...
Top Bottom