Neler Yeni

Telefon numarası başkası erişim sağlıyor

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Anneannem garip mesajlar geliyor diye telefonunu gösterdi baktım. İninal paycell migros hepsiburada VK fups infobank gibi yerlerden mesajlar gelmiş biraz daha baktım Hepsiburada telefon numarasını kullanarak hesaba giriş yaptım. Hatay İskenderun'da bir adrese sipariş verilmiş. Hesap sahibi Furkan duran diye biri elif altınbaş diye başka adres sahibi ismi var. Çiçek yağ falan gibi 2 tane sipariş var diğer hesaplara giremedim ama anlamadım ne oluyor yardımcı olabilir misiniz

ReProof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Elçisi
Hepsiburada ile iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır.

GirayHan

80+ Platinum
Anneannem garip mesajlar geliyor diye telefonunu gösterdi baktım. İninal paycell migros hepsiburada VK fups infobank gibi yerlerden mesajlar gelmiş biraz daha baktım Hepsiburada telefon numarasını kullanarak hesaba giriş yaptım. Hatay İskenderun'da bir adrese sipariş verilmiş. Hesap sahibi Furkan duran diye biri elif altınbaş diye başka adres sahibi ismi var. Çiçek yağ falan gibi 2 tane sipariş var diğer hesaplara giremedim ama anlamadım ne oluyor yardımcı olabilir misiniz
numara daha önce sanal numara olarak kiralanmış olabilir farklı sitelere. numarayı yeni mi almış ananeniz ?

GirayHan

80+ Platinum
Numara 2 3 senelik Eylül ayında sağlayici değiştirmiş sadece
anladım sanal numara firmalarına uçmuş olabilir o numara bi süre. en sağlıklı seçeneği söyleyim size hiç uğraşmayın ki zaten o numara üstüne hangi hesaplar açıldığı belli bile değil. direkt olarak servis sağlayıcıyı arayın konuyu anlatıp numara değişikliği talebinde bulunun. yaşlılarımız rahat etsin.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım sanal numara firmalarına uçmuş olabilir o numara bi süre. en sağlıklı seçeneği söyleyim size hiç uğraşmayın ki zaten o numara üstüne hangi hesaplar açıldığı belli bile değil. direkt olarak servis sağlayıcıyı arayın konuyu anlatıp numara değişikliği talebinde bulunun. yaşlılarımız rahat etsin.
Biraz daha baktım bir sürü farklı uygulamada bir sürü farklı işime kayıtlı hesaplar var numara değiştircez

GirayHan

80+ Platinum
Biraz daha baktım bir sürü farklı uygulamada bir sürü farklı işime kayıtlı hesaplar var numara değiştircez
dediğim gibi sanal numaraya kiralanmış. en temizi değiştirin gitsin.

GirayHan

80+ Platinum
Polise falan başvurmak lazım mı bir sorun olursa diye
bunun için numaranın incelenmesi gerekiyor savcılığa bildirmeniz lazım. bence gerek yok bir şey çıksa çoktan olurdu emniyet biliyor zaten hangi numara sanala düşmüş vb. direkt değiştirin gitsin.

Top Bottom