Neler Yeni

Android Mi 11T Proya , Tuşlu Telefondaki İmei Atılabilir mi?

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
Hocalarım bir şey sormak istiyorum
-y.d bir cihaza , evimizde kullanmadığımız tuşlu veya android cihazlarda ki bulunan imei numarasını mi11t pro ya aktarmak mümkün mü acaba ?

-Böylr bir şey varsa sormak istediğim bir soruda , cihazda herhangi bir şebeke 4.5v5g sorunu yaşatır mı

-Ayrıca eski telefonda ki imei atılırken yine direnç yöntemiyle mi atılıyor anakarta müdahale felan

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
İphone’a nokia imei’si atıldığını gördüm

SadeceSeyf

80+ Gold
Olur ama 3g çekiyor genelde öyle biliyorum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
Atılacak imei'nin hangi telefona ait olduğunun bir önemi yok, hatta çoğu telefoncu telefon imei si bile atmıyor, 3g taşınabilir modem imei leri atıyorlar :) 11t pro ya imei atılabilmesi için anakartın işlem görmesi gerekiyor, işini bilmeyen birine düşersen cihaz bozulabilir dikkatli olmakta fayda var, işlemler doğru şekilde yapılırsa çekme şebeke sorunu v.s de olmaz.

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Adnan Karakoç
Atılacak imei'nin hangi telefona ait olduğunun bir önemi yok, hatta çoğu telefoncu telefon imei si bile atmıyor, 3g taşınabilir modem imei leri atıyorlar :) 11t pro ya imei atılabilmesi için anakartın işlem görmesi gerekiyor, işini bilmeyen birine düşersen cihaz bozulabilir dikkatli olmakta fayda var, işlemler doğru şekilde yapılırsa çekme şebeke sorunu v.s de olmaz.
sırf bunun için 11t alıcam

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
sırf bunun için 11t alıcam
11T Bende mevcut, bir süre kullandım yeğene verdim memnundum fena değil, imei sıkıntısı yok ama eski cihazlar gibi değil bazı kısıtlamaları var, sıfırlama ve güncelleme durumunda v.s imei gidiyor ve geri imei atmak oldukça zor özel paralı programlar v.s kullanıyorlar her telefoncu da yapmıyor, o sebeple cihazı alırken efs yedekleri olup olmadığını sorun, benim cihazın dahili depolamasında efs yedekleri geldi, ileride imei sorunu olursa efs yedekleri sayesinde orijinal hale dönüp işlem yapılabiliyor, aklınızda bulunsun.

NNova.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hasan Genc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11T Bende mevcut, bir süre kullandım yeğene verdim memnundum fena değil, imei sıkıntısı yok ama eski cihazlar gibi değil bazı kısıtlamaları var, sıfırlama ve güncelleme durumunda v.s imei gidiyor ve geri imei atmak oldukça zor özel paralı programlar v.s kullanıyorlar her telefoncu da yapmıyor, o sebeple cihazı alırken efs yedekleri olup olmadığını sorun, benim cihazın dahili depolamasında efs yedekleri geldi, ileride imei sorunu olursa efs yedekleri sayesinde orijinal hale dönüp işlem yapılabiliyor, aklınızda bulunsun.

bu dedikleriniz mi 11t pro da mevcutmu ki hocam

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Comol Ogga
bu dedikleriniz mi 11t pro da mevcutmu ki hocam
11t pro anakart üzerinden işlem gördüğü için böyle sorunları yok, yani sıfırlama ve güncelleme ile imei gidiyor ama sonrasında basit şekilde atılıyor, ama yine de fazla kurcalamamak lazım.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Bende 11t pro aldım kimse uyarmadigi için telefoncu dan daha çıkmadan temiz bir başlangıç olsun diye kurulu telefonu sıfırladım IMEI gitti tekrar attircam

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Adnan Karakoç
Bende 11t pro aldım kimse uyarmadigi için telefoncu dan daha çıkmadan temiz bir başlangıç olsun diye kurulu telefonu sıfırladım IMEI gitti tekrar attircam
snapdrogon işlemcie atmak zor bilgin olsun

Top Bottom