Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Android Miui 13 pil sorunu 🔋

Mi 11 Lite kullanıyorum. 13.05 sürümüne geçtim geçenlerde. Bende de oldu sanki aynı durum pil biraz daha az gitmeye başladı gibi hissettim. Ekran açıklık süresi için süre tutuyorum şimdi bakalım kaç saat gidecek.
  2. BATTLEFIELD

İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Aynen zaten İphone almak için en iyi sebeplerden biri bu. Bu sebep kendi başına bile yeterli.
  3. BATTLEFIELD

İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Kişinin kendi ihtiyaçları ve bütçesine bağlı. 5000 TL'ye sıfır telefon isteyen birine İphone öneremezsin mesela. Ya da adamın bütçesi çoktur ve uzun bir kullanım istiyordur o zaman İphone olur tabii. Ben de açıkçası Google hesabımı aktif bir şekilde kullandığım için param olsa bile İphone tercih...
  4. BATTLEFIELD

Android Poco X3 NFC ALMAYIN!

Klasik Xiaomi işte. Genelde bu tür yan modellerinde sorun yaşayan çok oluyor.
  5. BATTLEFIELD

Android POCO X3 PRO RARDAN DOSYA ÇIKARTIP TAŞIYAMIYORUM ?!

Anladım hocam iyi akşamlar.
  6. BATTLEFIELD

Bir şey yapmadım estağfirullah. Sorun neyden kaynaklıymış tam olarak?
  7. BATTLEFIELD

Oyunu tamamen kaldırıp tekrar yükleyebilir misin? Veya belli ki oyunun o sürümü sıkıntılı. Yeni bir sürüm daha gelinceye kadar eski sürümle idare edebilir misin?
  8. BATTLEFIELD

Belirli bir hata mesajı falan mı alıyorsun yoksa dosyayı atmak istediğinde hiç bir şey olmuyor mu?
  9. BATTLEFIELD

Aldığın hatayı internette araştırabilirsin belki bir şeyler çıkar. Tam olarak hatanın nerede olduğunu anlayamıyorum buradan.
  10. BATTLEFIELD

Zarchiver ile denesene bir de.
  11. BATTLEFIELD

Android Xiaomi Poco X3 Mükemmel Telefon (!)

Ben böyle bir durumu yaşamama şansımı arttırmak için Mi markasından telefon aldım. Genelde Xiaomi yazılım sorunları Redmi ve Poco telefonlarda görülüyor.
  12. BATTLEFIELD

Arkla oynamalik online oyun önerisi (mobil)

Shadow Fight Arena
  13. BATTLEFIELD

Android Canlı Duvar Kağıdı Nasıl Yapılır?

Xiaomi cihazlarda yüklü olarak gelen Xiaomi'nin şu uygulamasından yapabilirsin;
  14. BATTLEFIELD

Android Telefon formatında tüm google bilgilerinin silinmesi

Hesabı kaldırmadan format atabilirsiniz. Hesabı kaldırsanız da bilgiler cihazdan silinir, hesabı geri girdiğinizde bilgiler de geri gelir diye düşünüyorum.
  15. BATTLEFIELD

Android Android Cihazda Oyun İçi Kare Hızını Nasıl Görebilirim?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.burakgon.gamebooster3 Şunun gibi bir sürü uygulama var hocam Play Store'da. Bu ya da buna benzer herhangi bir uygulamayla kolayca FPS'yi görebilirsiniz.
  16. BATTLEFIELD

Telefonda birden bire YouTube da 1080p çıktı

Sanırım böyle oluyor evet. 720P açtığınız zaman 1280x720P sizin ki 1600x720P 1080P 1920x1080P 720P açınca sizin 1600x720 tam olarak gösterilmiyor ancak 1080P açınca tam olarak hepsi gösterilebiliyor.1080P de açılabilir aslında.
  17. BATTLEFIELD

Telefonda birden bire YouTube da 1080p çıktı

Telefon maksimum 720x1600 piksel destekliyor,yani 1080P açsanız bile 1080P'yi tam olarak görüntülemeyecektir. Youtube'de artık eskisi gibi sadece ekranın desteklediği çözünürlükler değil diğer çözünürlükler de gösterilmeye başlanmış sanırım. Aynı olayın bir benzerini ben de monitörümde yaşıyorum.
  18. BATTLEFIELD

Tablet Sürüm Yükseltme?

İşletim sistemi Google'ye ait olduğu için ben Google kesiyor diye biliyordum.
  19. BATTLEFIELD

Tablet Sürüm Yükseltme?

Hocam room yükleyerek sürüm yükseltmeden bahsetmiyorum,o konuda haklısınız.Ben cihazın kendi ayarlarından android sürümünü lisanslı bir şekilde yükseltmeden bahsediyorum.
  20. BATTLEFIELD

Tablet Sürüm Yükseltme?

Hayır hocam sürüm yükseltmesi yapılabilir.Ama cihaz eski ise (yaklaşık 2-3-4 sene veya daha eskiyse.) sürüm yükseltme desteğini android Google kesiyor.
Top Bottom