Neler Yeni

Tablet Sürüm Yükseltme?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Yıllar önce arabistandan aldığım lenovo tab a7 tabletimin sürümü 4.2.2 satmak istiyorum fakat alacak olanların çoğu eba zoom için istiyor. eba zoom da 4.2.2 desteklemiyor.sürümü nasıl yükseltebilirim. yada eba zoom nasıl yükleyebilirim?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
apk indirmeyi dener misin?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Custom ROM tarzı şeyler ile yapılıyor ama tam bir bilgim yok.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yıllar önce arabistandan aldığım lenovo tab a7 tabletimin sürümü 4.2.2 satmak istiyorum fakat alacak olanların çoğu eba zoom için istiyor. eba zoom da 4.2.2 desteklemiyor.sürümü nasıl yükseltebilirim. yada eba zoom nasıl yükleyebilirim?
öncelikle sürüm yükseltme diye bişi olmaz mesela android 4.2.2 bi cihazı android 6 falan yapamazsın zoom yüklemek için apk deneyebilirsin ama eba yı apk indirmek ne kadar doğru olur bilemem sonuçta girerken tc giriliyor

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kendisi orijinal bir şekilde ayarlardan güncellenmiyorsa başka bir yolu var mıdır bilmiyorum.

Youtube'den araştırabilirsiniz.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom ROM tarzı şeyler ile yapılıyor ama tam bir bilgim yok.
bende biliyorum da detaylı bi bilgim yok işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

öncelikle sürüm yükseltme diye bişi olmaz mesela android 4.2.2 bi cihazı android 6 falan yapamazsın zoom yüklemek için apk deneyebilirsin ama eba yı apk indirmek ne kadar doğru olur bilemem sonuçta girerken tc giriliyor
custom rom diye bir şey duydum da bilgim yok. onun aracılığıyla yapılıyor diye biliyorum

deneyeceğim teşekkürler

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
4.2.2 bi cihazı android 6 falan
Hayır hocam sürüm yükseltmesi yapılabilir.Ama cihaz eski ise (yaklaşık 2-3-4 sene veya daha eskiyse.) sürüm yükseltme desteğini android Google kesiyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bende biliyorum da detaylı bi bilgim yok işte

custom rom diye bir şey duydum da bilgim yok. onun aracılığıyla yapılıyor diye biliyorum
evet ama bir bilene yaptırmanız önerilir ve cihazın stabilitesine zararı olabilir yani donmaya başlayabilir ama bir deneyin yine kasarsa yine 4.2.2 yi yüklersiniz

Hayır hocam sürüm yükseltmesi yapılabilir.Ama cihaz eski ise (yaklaşık 2-3-4 sene veya daha eskiyse.) sürüm yükseltme desteğini android Google kesiyor.
yok knk rom yükleyerek yaparsın ama yt de yok şunu indirip şuraya şunu yazın buraya bunu yazın ve cihazınızın android sürümü yükselsin tarzında videolar var onlar için dedim onu

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
evet ama bir bilene yaptırmanız önerilir ve cihazın stabilitesine zararı olabilir yani donmaya başlayabilir ama bir deneyin yine kasarsa yine 4.2.2 yi yüklersiniz

yok knk rom yükleyerek yaparsın ama yt de yok şunu indirip şuraya şunu yazın buraya bunu yazın ve cihazınızın android sürümü yükselsin tarzında videolar var onlar için dedim onu
Hocam room yükleyerek sürüm yükseltmeden bahsetmiyorum,o konuda haklısınız.Ben cihazın kendi ayarlarından android sürümünü lisanslı bir şekilde yükseltmeden bahsediyorum.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam room yükleyerek sürüm yükseltmeden bahsetmiyorum,o konuda haklısınız.Ben cihazın kendi ayarlarından android sürümünü lisanslı bir şekilde yükseltmeden bahsediyorum.
onu bilmiyorum

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner

Desteği google değil cihaz sahibi firma keser.

Top Bottom