Onuda denedim olmuyor o klasöre dosya atamıyorum yeni guncellemeden sonra bir şeyler oldu lütfen bana yardımcı olun sinirlerim bozulduZarchiver ile denesene bir de.
RAR (uygulama) deneyin hocam.Merhaba arkadaşlar ben APK bir oyun indirdim lakin 1.5 sürümü geldikten sonra bu hatayla karşılaştık ve dosyayı istediğim konuma atamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen atmaya çalıştığında hata alıyorum lütfen tek ümidim sizsiniz
es dosya yöneticisi indir, onunla taşımayı dene
bende poco kullanıyorum, rar dosyaları es dosya yöneticisi ile açıp tasıyorum
Yok hocam olmuyorRAR deneyin hocam.
Aldığın hatayı internette araştırabilirsin belki bir şeyler çıkar. Tam olarak hatanın nerede olduğunu anlayamıyorum buradan.Onuda denedim olmuyor o klasöre dosya atamıyorum yeni guncellemeden sonra bir şeyler oldu lütfen bana yardımcı olun sinirlerim bozuldu
Yok hocam oda olmuyor tam oluyor gibi sonra hemen kapanıyores dosya yöneticisi indir, onunla taşımayı dene
bende poco kullanıyorum, rar dosyaları es dosya yöneticisi ile açıp tasıyorum
Bende hata nerede anlayamıyorum internette bir karşılığı yok :/Aldığın hatayı internette araştırabilirsin belki bir şeyler çıkar. Tam olarak hatanın nerede olduğunu anlayamıyorum buradan.
Belirli bir hata mesajı falan mı alıyorsun yoksa dosyayı atmak istediğinde hiç bir şey olmuyor mu?Bende hata nerede anlayamıyorum internette bir karşılığı yok :/
Başka bir dosya üzerinde işlem yapmayı deneyin. İşlem başarı ile gerçekleşiyorsa dosya sıkıntılıdır.Merhaba arkadaşlar ben APK bir oyun indirdim lakin 1.5 sürümü geldikten sonra bu hatayla karşılaştık ve dosyayı istediğim konuma atamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen atmaya çalıştığında hata alıyorum lütfen tek ümidim sizsiniz
Dosya sıkıntılı değil güncelleme gelmeden önce yapmıştım oluyordu guncellemeden sonra olmuyor çok ilginçBaşka bir dosya üzerinde işlem yapmayı deneyin. İşlem başarı ile gerçekleşiyorsa dosya sıkıntılıdır.
Ya işlemleriniz hatalarla tamamlandı yada direk beni sistemden atıyorBelirli bir hata mesajı falan mı alıyorsun yoksa dosyayı atmak istediğinde hiç bir şey olmuyor mu?
Oyunu tamamen kaldırıp tekrar yükleyebilir misin? Veya belli ki oyunun o sürümü sıkıntılı. Yeni bir sürüm daha gelinceye kadar eski sürümle idare edebilir misin?Ya işlemleriniz hatalarla tamamlandı yada direk beni sistemden atıyor
Oyunu silmıliştim bir daha yüklemek istiyordum ama bu hatayla karşılaşıyorum sistem hatası sanırım bu fotoğraf ekleyemiyorum nedense eklesek göstericemOyunu tamamen kaldırıp tekrar yükleyebilir misin? Veya belli ki oyunun o sürümü sıkıntılı. Yeni bir sürüm daha gelinceye kadar eski sürümle idare edebilir misin?
Sonunda hallettim Xiominin güvenlik sistemi gerçekten aşırı sıkı yardımın için teşekkür ederimOyunu tamamen kaldırıp tekrar yükleyebilir misin? Veya belli ki oyunun o sürümü sıkıntılı. Yeni bir sürüm daha gelinceye kadar eski sürümle idare edebilir misin?