T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,440 29 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben APK bir oyun indirdim lakin 1.5 sürümü geldikten sonra bu hatayla karşılaştık ve dosyayı istediğim konuma atamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen atmaya çalıştığında hata alıyorum lütfen tek ümidim sizsiniz
Merhaba arkadaşlar ben APK bir oyun indirdim lakin 1.5 sürümü geldikten sonra bu hatayla karşılaştık ve dosyayı istediğim konuma atamıyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen atmaya çalıştığında hata alıyorum lütfen tek ümidim sizsiniz
BATTLEFIELD 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 6,181 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,433 İsim Selman 29 Aralık 2021 #14 TİTAN. yazmış: Sonunda hallettim Xiominin güvenlik sistemi gerçekten aşırı sıkı yardımın için teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Bir şey yapmadım estağfirullah. Sorun neyden kaynaklıymış tam olarak? Upvote 0 Downvote
TİTAN. yazmış: Sonunda hallettim Xiominin güvenlik sistemi gerçekten aşırı sıkı yardımın için teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Bir şey yapmadım estağfirullah. Sorun neyden kaynaklıymış tam olarak?
T TİTAN. 80+ Platinum Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 12,440 30 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 BATTLEFIELD yazmış: Bir şey yapmadım estağfirullah. Sorun neyden kaynaklıymış tam olarak? Devamı için tıklayın... Hocam uygualamaya yükleme izni vermem gerekiyormuş sistem ayarlarından değiştirdim oldu iyi akşamlar Upvote 0 Downvote
BATTLEFIELD yazmış: Bir şey yapmadım estağfirullah. Sorun neyden kaynaklıymış tam olarak? Devamı için tıklayın... Hocam uygualamaya yükleme izni vermem gerekiyormuş sistem ayarlarından değiştirdim oldu iyi akşamlar
BATTLEFIELD 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 6,181 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,433 İsim Selman 30 Aralık 2021 #16 TİTAN. yazmış: Hocam uygualamaya yükleme izni vermem gerekiyormuş sistem ayarlarından değiştirdim oldu iyi akşamlar Devamı için tıklayın... Anladım hocam iyi akşamlar. Upvote 0 Downvote
TİTAN. yazmış: Hocam uygualamaya yükleme izni vermem gerekiyormuş sistem ayarlarından değiştirdim oldu iyi akşamlar Devamı için tıklayın... Anladım hocam iyi akşamlar.