Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

aselam hocam telefonu tavsiye ederim ama ben server kayıtlı aldım güncelleme gelmedi bilgin olsun. Ve instagramda story paylaşırken bazı videolarda baya kalite bozuluyor
  2. Isofyan

Telefon durumu resmi yaziyor banka uygulamalarinda da herhangi bir sikinti yasamadim su ana kadar
  3. Isofyan

Pass de calismiyor diye biliyorum genel olarak server kayitlilarda, denemedim o yuzden 1705236937 Valla bende sunucu baglantisi kuruluyor - kaydedilemedi yazip kaliyor. Aldigim kisiye soracağım tekrardan
  4. Isofyan

Ben de ayni server kayit ile aldim hocam. Bende sadece guncelleme sorunu var. Telefona guncelleme gelmedi
  5. Isofyan

Benim de ayni sorunum var. Telefonu guncelleyemiyorum bi ay oldu hala gelmedi. Telefonu bilgisayara baglayarak da denedim olmuyor yine de (smart switch üzerinden)
  6. Isofyan

Androidlerde İnstagram Story Kalitesi Çözüldümü?

Ben de oyle 13-15 falan dusynuyodum ama zam gelince dondum samsunga artik muhtemelen. Tasarim bakimindan iphone hosuma gidiyor ama bi tane ip 14pm alacagina 2 tane s23 ultra alabiliyosun hemen hemen. Amiral gemisi sonucta
  7. Isofyan

Androidlerde İnstagram Story Kalitesi Çözüldümü?

Hocam biraz konuyu hortlatiyorum ama naptin ne aldin acaba merak ettim
  8. Isofyan

📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...

Hocam ben de oyle biliyorum ama canli kanli ornek beni cok daha tatmin eder eger gayet iyiyse alirim. Fps farkindan dolayi iphone kamerasi cok iyi gözüküyor
  9. Isofyan

Hocam instagram hesabı var mi one çıkanlarda falan vardir videolar belki biraz baksam merak ettim ben de dusunuyorum almayi da
  10. Isofyan

Hocam benim icin sosyal medya performansi da onemli. Tabii 8k video olmasina gerek yok mesela 2kda kac fps veriyor videi akici oluyor mu netlikden ziyade
  11. Isofyan

S23 ultra mi var hocam sende de?
  12. Isofyan

Hocam oncelikle hayirli olsun. Telefonun sosyal medya performansi nedir acaba? Misal bazi instagramdaki videolarin kalitesi yuksek ve fps degeri cok iyi oluyor akici oluyor videolar. İnstagrama yuklerken kalite dusmuyor. Senin bu konuda yasadiklarin nelerdir kalite kaybi illaki oluyordur ama ne...
  13. Isofyan

Link atar misin ozelden acb?
  14. Isofyan

Sen nerden aldin hocam
  15. Isofyan

Ozeldeb atar misin karfo ile mi aldın
  16. Isofyan

Ben de kocaelideyim hocam s23 ultra düşünüyorum server kayitli. Takipteyim 1699362526 Nerden aldiniz hocam
  17. Isofyan

Modding Xiaomi Telefonlara Orangefox / TWRP kurmak Ve Root Atmak

Elinize sağlık hocam güzel bi anlatım olmuş
  18. Isofyan

İMEİ kaydı yaptırdıktan sonra yurt dışına çıkmam gerekli mi?

Telefonun imei kaydı kimin üzerine kayıtlı ise hat da onun üzerine kayıtlı olmalı hocam. Eskiden böyle değildi yeni geldi bu yasa
Top Bottom