Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Android Xiaomi Gereksiz Uygulamaları Kaldırma Telefonu Hızlandırma Miui 12 Debloat

öyle değil de custom rom ve root atmak için bootloader ın kilidini kırmanın yolu var mı oppolarda?
  2. Kaneki Ken

Android Xiaomi Gereksiz Uygulamaları Kaldırma Telefonu Hızlandırma Miui 12 Debloat

Oppo A5 2020 telefona bir şey yapamaz mıyız hocam çok fazla kasıyor ama rootlayamıyor veya rom atamıyorum oppolar da bootloader kilitli.
  3. Kaneki Ken

Android Oppo A5 2020 custom rom nasıl kurabilirim ve ne kurmalıyım?

Sizi de uğraştırdım hocam kusura bakmayın sağolun 1651677313 Mesela LineageOS kursak olur mu ve nasıl kurabilirim acaba?
  4. Kaneki Ken

Android Oppo A5 2020 custom rom nasıl kurabilirim ve ne kurmalıyım?

Oppo A5 2020 3 gb ram 64 gb depolama snapdragon 665 işlemciye sahip root atılmadı şuan halihazırda android 10 var cihazda ama ne kadar fabrika ayarına çevirsem de kasım kasım kasılıyor yeterli performans veremiyor en basit oyunlarda bile droplanıyor bu cihaza uygun bir rom önerir misiniz ve...
  5. Kaneki Ken

Android Reeder A7İC tablet için rom önerisi yapar mısınız?

Emektar tablet hala çalışıyor 1 gb ram intel atom işlemci 8 gb depolaması var bu emektara uygun rom önerir misiniz?
  6. Kaneki Ken

Android Mi Flash Tool ile Eski MIUI sürümlerine nasıl geçiş yapılır?

Eline sağlık güzel inceleme
  7. Kaneki Ken

Wallpaper Engine'i telefonda kullandınız mı deneyiminiz nedir?

Wallpaper engine mobili var mıymış hocam ilk kez duydum ama ben tiktok'un hareketli arkaplan uygulamasını kullanıyorum ordan yapıyorum ve biraz kastiriyor ama pil olarak pek farketmiyor
  8. Kaneki Ken

Telefona tema yüklesem performans kaybı yaşar mıyım?

Çok az bir performans kaybı olabilir hele birde hareketli arkaplan ise kasabilir belki bende oppo a5 2020 telefon var tiktok da wallpaper lık sevdiğim bir videoyu arkaplan yaptım diyelim telefon baya baya kasıyor yavaşlıyordu bende.
  9. Kaneki Ken

Yeterli Depolama Olmadan Arşiv Yapmak

evde bilgisayar varsa indir bütün animeleri winrar ile küçük boyuta göre arşivle ama baştan söyliyim ben 60 gb dosyayı arşivliyim dedim i5 11400 yüzde yüz kullanıma girdi arşivlemek baya güç istiyor sıkıntı yoksa yap telefonada rar açan uygulama indir miss yada sd card al
  10. Kaneki Ken

Modding Ubuntu Touch incelemem.(Xiaomi Mi 8)

https://www.youtube.com/channel/UCkqGlp2eluGiJX-CnxzvV4w
  11. Kaneki Ken

Modding Ubuntu Touch incelemem.(Xiaomi Mi 8)

windows 11 arm olarak kurulabiliyor yt de bir adam yaptı hatta oyun testleri bile var gta 4 need for speed ... sende kurup denersen mükemmel olur.
  12. Kaneki Ken

Android Telefon şarj sesi değiştirme!

Hemen altına ek olarak üzgünüm yazmıştım telefonda bu kadar oldu keşke anlayış gösterme yeteneğine sahip olsan ama neyse. 1623617560 Telefon sesini kisarsan ses çıkmıyor.
  13. Kaneki Ken

Aynen onun için uygulamaya gerek yok. 1623617295
  14. Kaneki Ken

Phone :( 1623617241 Telefondan yazmaya alışkın değilim belli kurallara telefonda uyamadim maalesef üzgünüm.
  15. Kaneki Ken

Evet. 1623617138 Bunu birde bilgisayara yapacağım yakında.
  16. Kaneki Ken

Burası YouTube değil parmaklarım koptu telde yazana kadar emeğe saygı.
  17. Kaneki Ken

İlk önce Battery Sound Notification adlı uygulamayı yüklüyoruz sonra açıp yukarıda + işaretine tıklıyoruz mode bölümünde connected seçiyoruz sonra ses olarak istediğiniz sesi indirin ve burda seçin ben yamete kudosai sesini yaptım sonra kaydedin sonra uygulamada en altta kırmızı renkte açma...
  18. Kaneki Ken

Mi box s 4k ethernet bağlantısı

Hayır ama ethernet girişi niye koysunlar alan bunu yüzde 90 smart tv mantığında alıyor 25 ile idare etceksin artık çare yok wifi adaptör al dicem pc için olandan ama driverı androidde olmaz hiç birinin.
Top Bottom