Modding Ubuntu Touch incelemem.(Xiaomi Mi 8)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Reaksiyon skoru
16,050
Mi8 cihazım 3 yıllık oldu ve snapdragon 845 olmasına rağmen miui artık ağır gelmeye başladı. Bu sebeple stabil bir custom rom arayışında forumlarda gezinirken Ubuntu Touch'a denk geldim ve hemen denemeye karar verdim. Recovery olarak "TWRP" flashladıktan sonra kurulumu inanılmaz kolay.

Deneyimim;
Herhangi bir .apk dosyası yükleyemedim. Daha sonra .deb dosyası denedim o da yüklenmedi. Android uygulamalarını yükleyememek beni üzdü açıkçası. OpenStore diye bir mağazası var ancak içerisinde pek bir program yok. Günlük kullanıma uygun ancak dediğim gibi attığım SS'lerde olan uygulamalardan başka pek de bir şey yüklenmiyor. Ben de sırf denemek için yüklediğimden pek takılmadım açıkcası.

Kullanımı pek kolay değil. Yada alışmadığım için bana öyle geldi ama günlük olarak kullanmak istemezdim. Telefon, kamera, mesaj, browser, bluetooth, wifi, mobil veri sıkıntısız çalışıyor.

Sizleri aldığım SS'lerle başbaşa bırakayım;

screenshot20210810_182136333.pngscreenshot20210810_182143503.pngscreenshot20210810_182221934.pngscreenshot20210810_182230612.pngscreenshot20210810_182238847.pngInkedscreenshot20210810_182106000_LI.jpgscreenshot20210810_182116281.pngscreenshot20210810_182126966.pngscreenshot20210810_182129534.png

Güzel olmuş hocam elinize sağlık.

Mobian kurabilir misiniz?

Mi8 cihazım 3 yıllık oldu ve snapdragon 845 olmasına rağmen miui artık ağır gelmeye başladı. Bu sebeple stabil bir custom rom arayışında forumlarda gezinirken Ubuntu Touch'a denk geldim ve hemen denemeye karar verdim. Recovery olarak "TWRP" flashladıktan sonra kurulumu inanılmaz kolay.

Deneyimim;
Herhangi bir .apk dosyası yükleyemedim. Daha sonra .deb dosyası denedim o da yüklenmedi. Android uygulamalarını yükleyememek beni üzdü açıkçası. OpenStore diye bir mağazası var ancak içerisinde pek bir program yok. Günlük kullanıma uygun ancak dediğim gibi attığım SS'lerde olan uygulamalardan başka pek de bir şey yüklenmiyor. Ben de sırf denemek için yüklediğimden pek takılmadım açıkcası.

Kullanımı pek kolay değil. Yada alışmadığım için bana öyle geldi ama günlük olarak kullanmak istemezdim. Telefon, kamera, mesaj, browser, bluetooth, wifi, mobil veri sıkıntısız çalışıyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eline sağlık.

Deneyimim;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
windows 11 arm olarak kurulabiliyor yt de bir adam yaptı hatta oyun testleri bile var gta 4 need for speed ... sende kurup denersen mükemmel olur.

yt de bir adam yaptı
link varsa atabilirsen bir bakayım. ne yaptığını tam olarak anlarsam onu da denerim. çünkü her cihaz için optimize olmayabiliyor. telefonumu en azından bu hafta yeni telefon alana kadar brick etmek istemem :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri