Neler Yeni

Android Telefon şarj sesi değiştirme!

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İlk önce Battery Sound Notification adlı uygulamayı yüklüyoruz sonra açıp yukarıda + işaretine tıklıyoruz mode bölümünde connected seçiyoruz sonra ses olarak istediğiniz sesi indirin ve burda seçin ben yamete kudosai sesini yaptım sonra kaydedin sonra uygulamada en altta kırmızı renkte açma kapama tuşu var basın basınca yeşil olması lazım olmazsa kapalı demektir sonra uygulamayı kapatın birde bende istemedi sizde isterse diye söylüyorum her zaman altta açık kalma izni isterse verin çünkü hep altta açık bir şekilde çalışıyor ama telefonu yormuyor ve şarj yemiyor uygulamanın mantığı şu siz şarja takınca anında telefonda yüklü olan seçtiğiniz sesi çalıştırıyor birde son olarak sesi uygulamada seçtikten sonra indirdiğiniz ses dosyasını (hangi ses olduğu farketmez yamete kudosai ahh fln işte) silmeyin yoksa çalışmaz umarım işinize yarar ve beğenirsiniz.

Yazım yanlışı varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Keşke imla kurallarıyla daha okunur yazaydınız hocam.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yararlı. :love:

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babam görmez inşallah. Bu arada yaptıktan sonra geri eski sesine değiştirebiliyor muyuz?
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu birde bilgisayara yapacağım yakında.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İlk önce Battery Sound Notification adlı uygulamayı yüklüyoruz sonra açıp yukarıda + işaretine tıklıyoruz mode bölümünde connected seçiyoruz sonra ses olarak istediğiniz sesi indirin ve burda seçin ben yamete kudosai sesini yaptım sonra kaydedin sonra uygulamada en altta kırmızı renkte açma kapama tuşu var basın basınca yeşil olması lazım olmazsa kapalı demektir sonra uygulamayı kapatın birde bende istemedi sizde isterse diye söylüyorum her zaman altta açık kalma izni isterse verin çünkü hep altta açık bir şekilde çalışıyor ama telefonu yormuyor ve şarj yemiyor uygulamanın mantığı şu siz şarja takınca anında telefonda yüklü olan seçtiğiniz sesi çalıştırıyor birde son olarak sesi uygulamada seçtikten sonra indirdiğiniz ses dosyasını (hangi ses olduğu farketmez yamete kudosai ahh fln işte) silmeyin yoksa çalışmaz umarım işinize yarar ve beğenirsiniz.

Yazım yanlışı varsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.
bari görsel felan ekleyip cümleleri parça parça bölseydiniz böyle kalıp gibi önümüze atınca hiç okuyasım gelmedi.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
bari görsel felan ekleyip cümleleri parça parça bölseydiniz böyle kalıp gibi önümüze atınca hiç okuyasım gelmedi.
Phone :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan yazmaya alışkın değilim belli kurallara telefonda uyamadim maalesef üzgünüm.

Top Bottom