Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Konu kapanmıştır

Hangi rom? Daha düzgün bir TWRP vardır elbet
  2. RevDeisDou

Konu kapanmıştır

TWRP ye girebiliyor mu
  3. RevDeisDou

Kopya çekme uygulaması,sitesi? Oneri

Google gemini. Resim de atılıyor
  4. RevDeisDou

1 Milyar Kullanıcıyı Etkileyebilecek Bir Risk Açıklandı

GBOARD candır ya. Şimdilik
  5. RevDeisDou

Telefonun IMEI numarası klonlanmış

Ben sadece 1 olasılığı belirtmek istediğim telefon harbici orijinal olup IMEI de klonlanmış olabilir veya kaçak kayıt ile türkiye de satılıyor da olabilir çünkü 12 Pro 5g ithalatçı garantili olanların alayı bu şekil
  6. RevDeisDou

Telefonun IMEI numarası klonlanmış

Telefonun içinin zamanında 1 kere açılması da yeterli. Yani içi açılıp 1 kere imei atılmış ise sonra IMEI atmak için bir daha açmaya gerek yok. İşlemci G99 ise Direnç ile atılıyor diye biliyorum yani eğer imei atılmış bir cihaz ise arkası açılmıştır. 7s gen 2 olan model içinde aynısı geçerli...
  7. RevDeisDou

Lenovo Tablete nasıl ROM kurarım?

Sanırım mümkün. Android 10 LineageOS var. Yardımcı olmayı deneyebilirim ama hiçbir sorumluluk almayacağımı bil. Ayrıca beklediğin akıcılığı bulamama ihtimalin de var
  8. RevDeisDou

Redmi Note 9 Pro TWRP yazızı açılıp kapanıyor durmadan

Kral stok boot imajı flashlayıp kurtarırdın muhtemelen. System destroyed dediğinde miflash artık :D Bootloader' i kitlemeyin bu arada yanlışıkla.
  9. RevDeisDou

MIUI 14 güncellemesi yapmalımıyın

O zaman geçilir. MIUI 14 Android 13 iyi gibi. Android 12 olanlar tırt geldi gözüme. MIUI13 de kalmayın da. Ya 12.5 ya 14
  10. RevDeisDou

MIUI 14 güncellemesi yapmalımıyın

Android 13 mü 12 mi?
  11. RevDeisDou

Android Telefona Rom Atma Nasıl Yapılır?

Sen bunu derken fastboot devices yazıyorum cihaz görünmüyor :ROFLMAO: SD720G. Çok önemli değil tabii bence Orange fox flashlayacaktım. Eski sürümden flashladım fastboot yerine
  12. RevDeisDou

Mi flash ile GLOBAL/TR rom flashlaman lazım. Xiaomilerin genelinde böyle. K60 da farklı değildir.
  13. RevDeisDou

Hiç atma
  14. RevDeisDou

Sende böyle yapma o zaman kanka çözümü de sende aslında
  15. RevDeisDou

Tekrardan MIUI atmak basit.
  16. RevDeisDou

Samsung M20 Cihazım Yavaşladı

Samsungda nasıl oluyor bilmiyorum. Bilseydim yardım edebilirdim
  17. RevDeisDou

Samsung M20 Cihazım Yavaşladı

Garantisi umrunda değilse ROM at direkt. A11 bir ROM atabilirsin 3gb ram için
  18. RevDeisDou

redmi note 8 için custom rom önerisi

UI da değişikler var. Sanırım en önemli uygulama başına ses atama vb. Özelleştirmeler vb de daha fazla. 1680471577 Valla varken plus yükle RAM kullanımına etkisi olmadı zaten
  19. RevDeisDou

redmi note 8 için custom rom önerisi

Pixel Experience Plus kur başkasına bakma. Arrow Da güzel. PE Plus veya Arrow olabilir. Ama PE bende daha iyi çalışıyor. https://get.pixelexperience.org/
  20. RevDeisDou

Android ☢️Poco M3 Miu 13 Güncellemesi Yapmayın!☢️

Valla bende Note 9S var. Arrow OS Android 13 attım gectim
Top Bottom